Viral το νέο «καλιφορνέζικο» λουκ του πρίγκιπα Χάρι – Λαμπερό δέρμα και λεύκανση δοντιών

O πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε πρόσφατα σε συνέδριο του Better Up, και εκεί οι χρήστες του Twitter να παρατηρούν την αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι έχει ενσωματωθεί πλήρως στον Καλιφορνέζικο τρόπο ζωής, όπου ζει πλέον μόνιμα με την Μέγκαν και τα δυο παιδιά τους. 

Εκτός αυτού, έχει υιοθετήσει και το ανάλογο λουκ καθώς social media και περιοδυκά σχολιάζουν τις τελευταίες μέρες τις αλλαγές στην εμφάνισή του: πιο πυκνά μαλλιά, λαμπερό δέρμα και αστραφτερό χαμόγελο! 

Αρκετό καιρό μετά τις συνεντεύξεις του για την προώθηση του βιβλίου του, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε πρόσφατα σε συνέδριο του Better Up, και εκεί οι χρήστες του Twitter να παρατηρούν την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Συγκρίνοντας παλιότερες φωτογραφίες του με την τελευταία, εμφανώς ανανεωμένη εμφάνισή του, οι χρήστες «διαπίστωσαν» ότι έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών καθώς αυτά είναι ξεκάθαρα πιο πυκνά και υγιή, έχει κάνει λεύκανση δοντιών και σίγουρα κάποια θεραπεία προσώπου, καθώς το δέρμα του ήταν λαμπερό (και όχι μόνο όπως όταν πίνεις πολύ νερό).

Πηγή: skai.gr