Κλείσιμο

Η απελευθέρωση της θηλής και για την Beyonce: Έβαλε μια χρυσή διαφάνεια και ξετρέλανε τους θαυμαστές της

Στην περιοχή των θηλών, η τραγουδίστρια κόλλησε χρυσές ταινίες, ενώ την προσοχή τραβάει και ο μεγάλος μεταλλικός κορσές με την κλειδαριά

Με μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση επέστρεψε η Beyonce στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 41χρονη σταρ δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες δικές της και του συζύγου της, Jay-Z. Τα βλέμματα, ωστόσο, «μαγνήτισε» η εμφάνιση της «Queen B» και ειδικά το ακάλυπτο στήθος της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φωτογραφηθεί, φορώντας ένα ολόχρυσο διαφανές φόρεμα που δίνει έμφαση στο ντεκολτέ της, με χρυσά στρας σε όλο το ύφασμα. Στην περιοχή των θηλών κόλλησε χρυσές ταινίες, ενώ την προσοχή τραβάει και ο μεγάλος μεταλλικός κορσές με την κλειδαριά.

H Beyonce

Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι χρυσές γόβες στιλέτο και για αξεσουάρ επέλεξε, επίσης, χρυσά σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι. 

H Beyonce

Φαίνεται ότι και η Beyonce είναι οπαδός του κινήματος «απελευθερώστε» τις θηλές σας… Η ανάρτησή της, όπως ήταν αναμενόμενο, απέσπασε πάνω από 2,5 εκατ. likes μέσα σε δύο ώρες! Ο σύζυγός της φορά λευκό πουκάμισο με μαύρο παπιγιόν και μαύρο παντελόνι, διατηρώντας παράλληλα, το λουκ στα μαλλιά του, όπως είναι τα τελευταία χρόνια. 

H Beyonce με τον σύζυγό της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Πηγή: skai.gr