Celine Dion: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο πως διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person, μια ανίατη νευρολογική ασθένεια   

Το περιοδικό «People» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η Céline Dion ακύρωσε την περιοδεία της. Συγκεκριμένα, μία πηγή που μίλησε στο περιοδικό εξήγησε πως η ίδια προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς θέλει να είναι «δίκαιη απέναντι στους φανς της».

Την προηγούμενη εβδομάδα η Dion ανακοίνωσε ότι «δεν είναι σε θέση να προετοιμαστεί με επιτυχία και να αποδώσει στο υπόλοιπο της περιοδείας της μετά την διάγνωσή της με το σύνδρομο Stiff Person», ακυρώνοντας όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της μέχρι τον Απρίλιο του 2024.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Διαβάστε σχετικά: Celine Dion: Τι είναι το σύνδρομο Stiff Person που διαγνώσθηκε η διάσημη τραγουδίστρια

Μάλιστα, η πηγή από το περιβάλλον της Dion είπε στο περιοδικό ότι η απόφασή της αυτή είναι προς το συμφέρον των υποστηρικτών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

«Ο στόχος της σίγουρα είναι να κάνει ξανά περιοδεία αλλά μόλις θα είναι καλύτερα» είπε συγκεκριμένα η πηγή. «Αυτή τη στιγμή εστιάζει στην υγεία της. Δεν μπορούσε να συνεχίζει να αναβάλλει τις εμφανίσεις της – δεν ήταν δίκαιο για τους φανς της». 

Η διευκρίνιση αυτή έρχεται λίγες μέρες, αφότου η Dion ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της κάνοντας την ανακοίνωση για την ακύρωση στα social media, τονίζοντας όμως πως «δεν τα παρατάει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

«Καθώς ο κόσμος έβγαινε από την πανδημία, η Céline Dion συνέχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία για μια διαγνωσμένη ιατρική πάθηση που την εμποδίζει να αποδώσει. Η Céline εργάζεται σκληρά για την ανάρρωσή της», αναφέρει μια ανακοίνωση στα social media της Dion.

«Έχουμε την ελπίδα ότι κάποια μέρα σύντομα, η Céline θα μπορέσει να επισκεφτεί όλες αυτές τις πόλεις της Ευρώπης και να εμφανιστεί για τους καταπληκτικούς θαυμαστές της, αλλά αυτή η ώρα απλώς δεν είναι τώρα. Η ιατρική ομάδα της Céline συνεχίζει να αξιολογεί και να φροντίζει για τη θεραπεία της».

 Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr