Cindy Crawford: Το μήνυμα αγάπης στον σύζυγό της για τα 25 χρόνια γάμου - «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα»

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία ακολουθούν τα βήματα της διάσημης μητέρας τους στο μόντελινγκ

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, η Σίντι Κρόφορντ, έκλεισε 25 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ. Σε μια τρυφερή ανάρτηση το μοντέλο και ηθοποιός έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «θα το έκανε ξανά στο δευτερόλεπτο».

Η Σίντι Κρόφορντ με τον σύζυγό της

«Θέλω να συγχαρώ "εμάς" που κλείσαμε τα 25 χρόνια», έγραψε το μοντέλο και μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες του γάμου. «Έχουμε ευλογηθεί με πολλούς τρόπους, ειδικά με τα δύο παιδιά μας. Θέλω επίσης να αναγνωρίσω ότι ακόμη και με όλες τις ευλογίες, η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και προκλήσεις. Είμαι περήφανη για το πώς έχουμε πoρευτεί μαζί στη ζωή, αναζητώντας ο ένας στον άλλον δύναμη και παρηγοριά», πρόσθεσε η Κρόφορντ. «Ήσουν ο καλύτερός φίλος και ο βράχος μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα».

Σημειώνεται ότι το διάσημο σούπερμοντελ παντρεύτηκε τον Αμερικανό επιχειρηματία στις Μπαχάμες το 1998 με ένα λευκό φόρεμα του σχεδιαστή John Gallianο.

Η Σίντι Κρόφορντ με τον σύζυγό της

Στην ανάρτησή της, περιγράφει ότι ήταν ένας «τέλειος γάμος που απαθανάτισε ο φακός του Άρθουρ Έλγκορτ… περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους μας». Σύμφωνα με το ABC News το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία ακολουθούν τα βήματα της διάσημης μητέρας τους στο μόντελινγκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ