Αγωνία για την υγεία της Σελίν Ντιόν - Ακυρώνει ολόκληρη την περιοδεία της

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει διαγνωσθεί με το σύνδρομο stiff-person, μια κατάσταση, όπως είπε, που δεν της επιτρέπει «να τραγουδήσω όπως έχω συνηθίσει».

Η διάσημη τραγουδίστρια, Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την περιοδεία της  με τίτλο «Courage» καθώς συνεχίζει να παλεύει με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά», έγραφε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα social media της τραγουδίστριας. «Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι 100%. Δεν είναι δίκαιο για εσάς να συνεχίσουμε να αναβάλλουμε τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!».

Η Σελίν Ντιόν ανέβαλε αρκετές εμφανίσεις τον Δεκέμβριο, αφού ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο stiff-person, μια κατάσταση, όπως είπε, που δεν της επιτρέπει «να τραγουδήσει όπως έχω συνηθίσει».

Πρόκειται για «ένα σπάνιο, προοδευτικό σύνδρομο που επηρεάζει το νευρικό σύστημα, ειδικά τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό», σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Εγκεφαλικού.

«Ενώ εξακολουθούμε να μαθαίνουμε για αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα», είχε δηλώσει τότε η Ντιόν. «Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, προκαλώντας μερικές φορές δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδάω όπως έχω συνηθίσει».

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες της θα επιστραφούν από το σημείο αγοράς τους.

Σελίν Ντιόν

Πηγή: skai.gr