Cara Delevingne: Ελπίζει το ντοκιμαντέρ της να βοηθήσει παιδιά που παλεύουν με τη σεξουαλικότητά τους

Η Ντελεβίν, η οποία έχει αποκαλύψει ότι είναι αμφιφυλόφιλη, ανέφερε ότι πάλευε με το αίσθημα του διαφορετικού όταν μεγάλωσε 

Η Κάρα Ντελεβίν ισχυρίζεται ότι η δημιουργία του ντοκιμαντέρ «Planet Sex» άλλαξε τη ζωή της και ελπίζει ότι θα βοηθήσει και άλλους που παλεύουν με τη σεξουαλικότητά τους όπως εκείνη.

Το 30χρονο μοντέλο και ηθοποιός είχε προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της, μετά από μια σειρά από αλλοπρόσαλλες δημόσιες εμφανίσεις στην Καλιφόρνια, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, τα γυρίσματα της σειράς-ντοκιμαντέρ την έκαναν ευτυχισμένη. 

Η ίδια δήλωσε: «Η ταινία είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να βγούμε από το σπίτι μας: "Έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου. Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Αισθάνομαι πραγματικά, πραγματικά περήφανη γι’ αυτό που δημιουργήσαμε».

Η Ντελεβίν, η οποία έχει αποκαλύψει ότι είναι αμφιφυλόφιλη, ανέφερε ότι πάλευε με το αίσθημα του διαφορετικού όταν μεγάλωσε, ενώ είχε και αυτοκτονικό ιδεασμό. «Πίστευα ότι ήμουν αφύσικη. Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου, όπως είχα κάνει πολλές φορές, και είμαι τόσο χαρούμενη που δεν το έκανα, γιατί αν μπορώ να βοηθήσω κάποιο άλλο παιδί, αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα», αποκάλυψε η Ντελεβίν. 

Η Κάρα Ντελεβίν υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Storm όταν ήταν έφηβη και έκτοτε έχει γίνει μία από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο. Στις ταινίες, στις οποίες έχει παίξει, περιλαμβάνονται οι «Anna Karenina» και «Suicide Squad».

Η Ντελεβίν ήταν ελεύθερη για δύο χρόνια, αλλά βρήκε τον έρωτα μετά το τέλος των γυρισμάτων, που πιστεύεται ότι είναι με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Minke. 

«Αν μπορούμε να αλλάξουμε το μυαλό κάποιου, ώστε να είναι πιο πρόθυμος να αποδεχτεί τον εαυτό του ή κάποιον άλλον, αυτό είναι το μόνο που θέλω», πρόσθεσε η Κάρα Ντελεβίν. 
 

Πηγή: skai.gr