Cara Delevingne: Σέξι και όποιος αντέξει… – Πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση «Savage X» της Rihanna – Δείτε video

Το διάσημο μοντέλο είχε προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της, μετά από μια σειρά από αλλοπρόσαλλες δημόσιες εμφανίσεις

Η Κάρα Ντελεβίν βρέθηκε στο επίκεντρο ενός νέου τρέιλερ για το πρόσφατα γυρισμένο σόου πασαρέλας« Savage X Fenty» της Rihanna. 

Το διάσημο μοντέλο είχε προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της, μετά από μια σειρά από αλλοπρόσαλλες δημόσιες εμφανίσεις στην Καλιφόρνια, μεταξύ των οποίων και μια εμφάνιση στο αεροδρόμιο Van Nuys, όπου της αρνήθηκαν την πρόσβαση στο ιδιωτικό τζετ του Jay Z. Η Ντελεβίν ήταν ατημέλητη και φαινόταν ιδιαίτερα κουρασμένη. 

Τόσο η εικόνα της, όσο και η συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στα social media, με τους περισσότερους από τους χρήστες να κάνουν λόγο για εθισμό στα ναρκωτικά και να ανησυχούν για την υγεία της.

Η καριέρα της Κάρα Ντελεβίν απογειώθηκε αφότου εγκατέλειψε το σχολείο. Την «ανακάλυψε» η οικογενειακή φίλη Sarah Doukas, η οποία την έγραψε στο Storm Model Management.

Ωστόσο, η ίδια επέστρεψε δριμύτερη την Τετάρτη και «έλαμψε» στη διαφήμιση για την κολεξιόν της Rihanna. Η Κάρα φοράει μαύρα εσώρουχα και στέλνει στην κάμερα ένα φιλί. 

Δίχτυα, διαφάνειες, γάντια και λαμπερά χρώματα ήταν οι εκπλήξεις της Rihanna για τη φετινή κολεξιόν της. Φυσικά, ο χορός αποτελούσε βασικό στοιχείο της επίδειξης. 

Η σταρ του τραγουδιού Anitta, τα supermodels Joan Smalls και Irina Shayk και οι σταρ του κινηματογράφου Taraji P. Henson και Simu Liu ήταν, επίσης, στη λίστα των καλεσμένων.

Πηγή: skai.gr