Η Nicole Kidman έδωσε 100.000 δολάρια για το καπέλο του Hugh Jackman – Ήταν για καλό σκοπό

Το μιούζικαλ «The Music Man» σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ, αποφέροντας 2-3 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα σε πωλήσεις εισιτηρίων

Η Νικόλ Κίντμαν εξέπληξε τόσο το κοινό του Μπρόντγουεϊ όσο και τον Χιου Τζάκμαν, προσφέροντας 100.000 δολάρια για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον ηθοποιό, μετά από μια παράσταση του μιούζικαλ «The Music Man» του πρώην συμπρωταγωνιστή της.

Κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids», η Κίντμαν έκανε αισθητή την παρουσία της, φωνάζοντας την προσφορά της για το καπέλο, γεγονός που οδήγησε σε επευφημίες από το κοινό, το οποίο στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιο και τη χειροκρότησε. 

«Θέλω να είμαι σαφής, αυτά δεν είναι δολάρια Αυστραλίας», αστειεύτηκε ο Τζάκμαν.

«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η Νικόλ Κίντμαν και αγκάλιασε τον Τζάκμαν.

«Γνωρίζω τη Νικόλ εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω», είπε ο ηθοποιός. «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

Οι ηθοποιοί του μιούζικαλ «Music Man» συγκέντρωσαν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα μέσω των παραστάσεών τους. 

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Χιου Τζάκμαν έχουν συνεργαστεί, πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Australia» του Baz Luhrmann το 2008 και δίνοντας τις φωνές τους και στις δύο ταινίες κινουμένων σχεδίων «Happy Feet» του George Miller.

Το μιούζικαλ «The Music Man» σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ, αποφέροντας 2-3 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα σε πωλήσεις εισιτηρίων. 
 

Πηγή: skai.gr