Κλείσιμο

Η Billie Eilish σε διαφορετικό ρόλο – Θα παρουσιάσει τα βραβεία «Earthshot Prize» του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Οι φιναλίστ διεκδικούν ως βραβείο 1 εκατομμύριο λίρες, το οποίο απονέμεται σε κάθε έναν από τους πέντε νικητές των κατηγοριών του «Earthshot Prize»

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα πετάξουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα για ένα τριήμερο ταξίδι, που κορυφώνεται με τη διοργάνωση των βραβείων για το περιβάλλον. 

Η Billie Eilish θα παρουσιάσει τα συγκεκριμένα βραβεία. Η Eilish, η οποία μιλάει ανοιχτά για την κλιματική αλλαγή, θα είναι η επικεφαλής της ψυχαγωγίας στην τελετή στην πόλη της Βοστώνης, στην οποία συμμετέχουν, επίσης, οι Annie Lennox και Ellie Goulding.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό βραβείο για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και ανυπομονεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα κάθε χρόνο, για να ρίχνει φως σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά έργα σε όλο τον κόσμο. Έργα που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον του πλανήτη μας», ανάφερε βασιλική πηγή για τα συγκεκριμένα βραβεία. 

Οι φιναλίστ διεκδικούν ως βραβείο 1 εκατομμύριο λίρες, το οποίο απονέμεται σε κάθε έναν από τους πέντε νικητές των κατηγοριών του «Earthshot Prize». Για πρώτη φορά υπάρχουν επίσης φιναλίστ από το Ηνωμένο Βασίλειο, με δύο βρετανικές συμμετοχές να έχουν επιλεγεί.

Η Notpla Hard Material, μια νεοφυής επιχείρηση που διευθύνεται από τον Pierre Paslier και τον Rodrigo Garcia Gonzalez στο Λονδίνο, κατασκευάζει συσκευασίες από φύκια και φυτά ως εναλλακτική λύση για τα πλαστικά μιας χρήσης.

Πηγή: skai.gr