Cara Delevingne: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου λόγω της σεξουαλικότητάς μου

«Νιώθω πραγματικά πολύ περήφανη γι' αυτό που δημιουργήσαμε», ανέφερε το μοντέλο και ηθοποιός

Η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι κάποτε σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, αφού πάλευε με τη σεξουαλικότητά της κατά τη διάρκεια της νεότητάς της.

Στο ντοκιμαντέρ του BBC «Planet Sex with Cara Delevingne», το μοντέλο και ηθοποιός, που έχει μιλήσει στο παρελθόν για την πανσεξουαλική της ταυτότητα, εξηγεί πώς πάλευε να κατανοήσει το φύλο της ως έφηβη.

«Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν γι' αυτό», θυμάται για τα εφηβικά της χρόνια κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ. «Ένιωθα ντροπή. Πίστευα ότι ήμουν ανώμαλη».

Μιλώντας ειδικά για τη δημιουργία της σειράς ντοκιμαντέρ, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο BBC Three και στο BBC iPlayer την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, η Ντελεβίν ανέφερε: «Έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μου. Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Νιώθω πραγματικά πολύ περήφανη γι' αυτό που δημιουργήσαμε. Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να νιώθω ντροπή, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχουν ψυχές σαν κι εμένα σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι αυτό με ‘’άνοιξε’’ σαν άνθρωπο, για να είμαι έτοιμη γι' αυτό».

Η 30χρονη εξέφρασε τις ελπίδες της ότι η τηλεοπτική σειρά θα ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την πραγματικότητα της αμφισβήτησης της ταυτότητας φύλου και θα βοηθήσει άλλους που περνούν παρόμοιες δυσκολίες.

Η ίδια πρόσθεσε: «Στον κόσμο που ζω, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι στρέιτ. Δεν είχα πάει ποτέ στο Pride πριν κάνω αυτή τη σειρά. Τώρα έχω πολύ περισσότερους queer φίλους. Αν μπορούμε να αλλάξουμε το μυαλό κάποιου, ώστε να είναι πιο πρόθυμος να αποδεχτεί τον εαυτό του ή κάποιον άλλον, αυτό είναι το μόνο που θέλω».

Η Κάρα Ντελεβίν σε παλιότερη συνέντευξη στους «Times» μίλησε για τη στήριξη που είχε από τις αδερφές της: «Οι αδελφές μου έκαναν ό,τι μπορούσαν για να είναι δίπλα μου, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να περάσω η ίδια για να μάθω πραγματικά ποια ήμουν. Είμαι ακόμα σε αυτό το ταξίδι και θα συνεχίσω να είμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Πηγή: skai.gr