Ποια Gigi Hadid… Ο Leonardo DiCaprio πήγε σε πάρτι και ξεφάντωσε – Μοντέλα κυκλοφορούσαν όπως τα γέννησε η μανούλα τους

Ο 48χρονος Ντι Κάπριο είναι ελεύθερος από τότε που χώρισε από την Καμίλα Μορόνε το καλοκαίρι

Για τον εργένη Λεονάρντο Ντι Κάπριο τα έχουμε ακούσει και διαβάσει όλα… Στον διάσημο ηθοποιό αρέσει η καλή ζωή και αυτή την περίοδο ζει και πάλι στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα σε μια θαλαμηγό, που ανήκει σε έναν Σουηδό δισεκατομμυριούχο. 

Η θαλαμηγός, που ονομάζεται Vava II, ανήκει στον Ernesto Bertarelli και η αξία της εκτιμάται σε περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια. Όπως, λοιπόν, διαβάζουμε στον διεθνή Τύπο, εκεί έγινε ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ της Τετάρτης. 

Ο 48χρονος Ντι Κάπριο είναι ελεύθερος από τότε που χώρισε από την Camila Morone το καλοκαίρι, καθώς εκείνη έκλεισε τα 25 τον Ιούνιο και έχει συνδεθεί με το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ, παρά το γεγονός ότι η 27χρονη είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τις γυναίκες, που έχουν περάσει από τη ζωή του διάσημου ηθοποιού. 

Το «Page Six» ανέφερε ότι το πάρτι στο Μαϊάμι, στο οποίο παρευρέθηκε ο Λεονάρντο ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα και ήταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι τις 5 περίπου το πρωί, με τη συμμετοχή της Venus και της Serena Williams. Άλλοι παρευρισκόμενοι ήταν οι Jared Leto, Vito Schnabel, Reilly Opelka, Vivi Nevo και Paolo Zampoli.

Το ίδιο πρακτορείο ισχυρίζεται ότι υπήρχαν, επίσης, 100 μοντέλα που έδωσαν το παρών. Το «Page Six» αναφέρει ότι μια πηγή τους είπε ότι «υπήρχαν περίπου εκατό μοντέλα. Κυριολεκτικά δεν έχω ξαναδεί περισσότερα μοντέλα στη ζωή μου, καμία δεν έμοιαζε "φυσιολογική". Υπήρχε μια ομάδα κοριτσιών που φορούσαν φορέματα με χάντρες, χωρίς εσώρουχα. Μπορούσες να δεις τα πάντα». 

Ο ηθοποιός είχε βρεθεί σε πάρτι στην ίδια θαλαμηγό στο Saint-Tropez το καλοκαίρι του 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Πηγή: skai.gr