Britney Spears: Τρώει τούρτα από το πάτωμα και πασαλείβεται – Σίγουρα, δεν είναι καλά…

Πρόσφατα ο σύζυγός της, Sam Asghari, έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την αποχή της ποπ σταρ από το Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε απενεργοποιήσει για λίγο καιρό τον προσωπικό της λογαριασμό, όμως, όπως φαίνεται επανήλθε δριμύτερη και το έκανε με έναν ξεσηκωτικό χορό.

Όπως αναφέρει η 41χρονη τραγουδίστρια, γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο και «πάτησε κατά λάθος το κουμπί» της απενεργοποίησης του προφίλ της.

H Britney Spears

Ωστόσο, αποφάσισε να «γιορτάσει» και με τους διαδικτυακούς της φίλους και στο βίντεο φαίνεται να χορεύει, φορώντας ένα κόκκινο κορμάκι, να τρώει τούρτα από το πάτωμα και στη συνέχεια να τη βάζει πάνω της. 

Ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Ναι, γιορτάζω τα γενέθλιά μου όλη την εβδομάδα και ξέρω ότι το Instagram μου έχει πέσει μερικές φορές, αλλά ειλικρινά το έκανα μόνη μου τις τελευταίες δύο φορές», έγραψε στην ανάρτησή της. 

«Είναι η πρώτη μου χρονιά μετά από 15 χρόνια που αντιμετωπίζομαι ως ίση και καλέ Θεέ μου, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό!», έγραψε η ίδια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Πρόσφατα ο σύζυγός της, Sam Asghari, έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την αποχή της ποπ σταρ από το Instagram. «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προκαλέσουν τραύματα. Μερικές φορές είναι καλό να κάνεις ένα διάλειμμα», έγραψε.

Πηγή: skai.gr