Κλείσιμο

Britney Spears: Ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της και αδιαφορεί για όσους τη μισούν - Χειροκροτήστε με

Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει συνηθίσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε και πάλι να ποζάρει γυμνή στο Instagram. Αυτή τη φορά οι γυμνές φωτογραφίες που «ανέβασε» στο Instagram έδειχναν την ίδια να ποζάρει γυμνή μέσα σε μια μπανιέρα. 

Σε μια λεζάντα, την οποία, μάλλον, μόνο η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν, αναφέρει ότι δεν βγάζει ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες και δεν ασχολείται καθόλου με τα αρνητικά σχόλια.

Φυσικά, οι θαυμαστές και οι επικριτές της δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτησή της. «Διάβασα τη λεζάντα 3 φορές και είμαι ακόμα μπερδεμένη», σχολίασε ένας follower. 

Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει συνηθίσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες, αφού «απελευθερώθηκε» από την 13χρονη κηδεμονία της τον περασμένο Νοέμβριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Ενώ πολλοί έχουν επαινέσει την τραγουδίστρια του «Toxic» για τα χωρίς όρια καμώματά της, ο πρώην της, Kevin Federline, ισχυρίστηκε ότι οι δύο γιοι που έχουν μαζί, την έχουν παρακαλέσει να σταματήσει.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: ‘’Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί’’», δήλωσε ο 44χρονος Federline. 

«Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση για τα παιδιά. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο λύκειο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Εν τω μεταξύ, ο νυν σύζυγος της Σπίαρς, Sam Asghari, έχει υπερασπιστεί πολλές φορές τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας.

«Ακόμα κι αν υπήρχε αλήθεια ότι τα παιδιά της ντρέπονται για τις επιλογές της μητέρας τους, δεν θα ήταν οι πρώτοι έφηβοι που ντρέπονται για τους γονείς τους», έγραψε ο ίδιος. 

«Τελικά, αν όχι ήδη, θα συνειδητοποιήσουν ότι οι επιλογές της μητέρας τους είναι ακίνδυνες και η έκφραση της νεοαποκτηθείσας ελευθερίας της. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε, απλά πολλά πράγματα για τα οποία μπορείτε να είστε περήφανοι», πρόσθεσε ο νυν σύζυγός της. 

Πηγή: skai.gr