Κλείσιμο

Catherine Zeta-Jones: Αποκάλυψε από ποιον διάσημο ήθελε να πάρει αυτόγραφο στα Όσκαρ

Η ηθοποιός απολαμβάνει αυτή τη στιγμή την επιτυχία της νέας της σειράς του Netflix «Wednesday»

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς αποκάλυψε στους 4,6 εκατ. followers της στο Instagram, ότι η τελευταία φορά που ζήτησε αυτόγραφο ήταν όταν συνάντησε την Adele. 

«Αφού έδωσα στην Adele το Όσκαρ της, της ζήτησα να υπογράψει ένα κομμάτι χαρτί. Δεν της είπα ότι ήταν για μένα! Έχω, επίσης, μια φωτογραφία μας στα παρασκήνια, οπότε έφτιαξα ένα μικρό κουτί με τα αντικείμενα», είπε η ίδια.

Η Ζέτα-Τζόουνς απολαμβάνει αυτή τη στιγμή την επιτυχία της νέας της σειράς του Netflix «Wednesday»

Μιλώντας για τον ρόλο της ως Morticia Addams, την εμβληματική μητέρα μιας έφηβης στην ταινία «Wednesday», η ηθοποιός είπε ότι το μητρικό της ένστικτο τη βοήθησε.

«Πάντα βοηθάει να φέρνεις το "αληθινό" στη δουλειά σου, αλλά το βρήκα επίσης συγκινητικό. Μαθαίνουμε ότι η Morticia ήταν αυτή η δημοφιλής μαζορέτα στο σχολείο, που είναι πραγματικά διαφορετική από τη Wednesday. 

Και όταν έχεις μια κόρη, εύχεσαι να μπορούσες να βάλεις ένα παλιό κεφάλι σε νέους ώμους. Η κόρη μου θα έλεγε: "Μαμά, δεν είμαι εσύ!" Αλλά είσαι το μισό μου, σωστά; Έτσι είναι η ζωή. Και είναι ενδιαφέρον να παίζεις έναν τέτοιο ρόλο», δήλωσε η Ζέτα-Τζόουνς.

Κατά τη διάρκεια των εορτών των Ευχαριστιών, η Κάθριν έκανε κάτι πολύ γλυκό για τον επί 22 χρόνια σύζυγό της, Μάικλ Ντάγκλας. Η 53χρονη καλλιτέχνιδα πέταξε στη Γαλλία, όπου ο 78χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε γυρίσματα για τη νέα του ταινία, για να του κάνει έκπληξη.

«Νόμιζα ότι θα πάθαινε καρδιακή προσβολή!», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ενώ βρισκόταν στο «The Kelly Clarkson Show» την Παρασκευή.

Ο Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον Βενιαμίν Φραγκλίνο. Την περασμένη εβδομάδα η ηθοποιός δήλωσε στο «People» ότι η οικογένεια θα είναι όλη μαζί για τα Χριστούγεννα, οπότε δεν θα χρειαστεί να του κάνει άλλη έκπληξη μέχρι τότε. 

Πηγή: skai.gr