Britney Spears: «Παλεύει» με την κατάχρηση ουσιών – Οικογένεια και φίλοι ανησυχούν για την ψυχική της υγεία

Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Sam Asghari, ο μάνατζέρ της και γιατροί σχεδίαζαν να κάνουν παρέμβαση σχετικά με την υγεία της, αλλά το «σχέδιο» απέτυχε

Όλα αυτά τα χρόνια υπό την κηδεμονία του πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παρουσίασε αρκετά προβλήματα που σχετίζονται με την ψυχική της υγεία, τα οποία αναπόφευκτα θα επηρέαζαν τη ζωή της μακροπρόθεσμα. 

Τώρα που έχει απαλλαγεί από αυτούς τους περιορισμούς, υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια και στους φίλους της, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να προσπαθούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να τη βοηθήσουν.

Σύμφωνα με το TMZ, η διάσημη τραγουδίστρια παλεύει με την κατάχρηση ουσιών και την ψυχική υγεία, σε σημείο που οι άνθρωποι ανησυχούν εξαιρετικά για εκείνη. Πολλοί από τους θαυμαστές της συνεχίζουν να την υπερασπίζονται, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτές οι διαδικασίες επούλωσης χρειάζονται κάποιο χρόνο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξακολουθεί να χρειάζεται την κατάλληλη θεραπεία, προκειμένου να διαχειριστεί όλο τον πόνο που υπέστη και τα τραύματα που ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της επιτροπείας από τον πατέρα της. Σύμφωνα με το TMZ, οι στενότεροι φίλοι και η οικογένειά της ανησυχούν πραγματικά για τη ζωή της και από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Από τις γυμνές φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram μέχρι την πλήρη διαγραφή του λογαριασμού της. Το TMZ αναφέρει, επίσης, ότι η Μπρίτνεϊ παίρνει φάρμακα που την «ανεβάζουν». 

Δεν είναι σαφές τι είδους φάρμακα παίρνει η τραγουδίστρια, αλλά αυτή η συμπεριφορά της έχει ήδη προκαλέσει τη βαθιά ανησυχία των φίλων της, της οικογένειάς της και πολλών θαυμαστών της. 

Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Sam Asghari, ο μάνατζέρ της και γιατροί σχεδίαζαν να κάνουν κάποια παρέμβαση σχετικά με την υγεία της, όπως χαρακτηριστικά γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ. 

Το σχέδιο ήταν να φιλοξενηθεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ένα νοικιασμένο σπίτι για διάστημα έως και δύο μηνών, ενώ θα λάμβανε ιατρική και ψυχολογική θεραπεία. Όμως το σχέδιο αυτό άρχισε να αλλάζει, αφού η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε τι επρόκειτο να συμβεί. Το σχέδιο παρέμβασης φέρεται να ακυρώθηκε, αλλά η Μπρίτνεϊ συμφώνησε να πάει σε γιατρό. 
 

Πηγή: skai.gr