Britney Spears: Δεν έχω πάθει νευρικό κλονισμό – Οι θαυμαστές της κάλεσαν την αστυνομία επειδή απενεργοποίησε το Instagram!

Η τραγουδίστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους «σκληροπυρηνικούς» θαυμαστές της, που έφτασαν «πολύ μακριά», σύμφωνα με την ίδια, για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε ότι δεν έχει καταρρεύσει, αφού οι θαυμαστές της εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον λογαριασμό της στο Instagram που απενεργοποιήθηκε για λίγο, σε σημείο να καλέσουν την αστυνομία στο σπίτι της. 

«Αφού όλοι νομίζουν ότι ξέρουν την ιστορία μου. Ξανασκεφτείτε το! Δεν έχω πάθει νευρικό κλονισμό… Είμαι αυτή που είμαι και προχωράω μπροστά στη ζωή μου. Ποτέ δεν έχω νιώσει καλύτερα!», έγραψε, μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Η 41χρονη Σπίαρς εξήγησε, επίσης, ότι ακόμα μαθαίνει πώς είναι να ζει κάποιος ελεύθερα, αφού για 14 χρόνια ήταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της και ότι πλέον είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη «φωνή» της σε έναν κόσμο όπου «έχασε» τα δικαιώματά της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους «σκληροπυρηνικούς» θαυμαστές της, που έφτασαν «πολύ μακριά», σύμφωνα με την ίδια, για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά.

«Αγαπώ και λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα παρατράβηξαν και παραβιάστηκε η ιδιωτική μου ζωή», έγραψε στο Twitter.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι η αστυνομία δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι της και όταν έφτασε εκεί συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα και έφυγε αμέσως. Ένας εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ventura επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί του διαπίστωσαν ότι η τραγουδίστρια δεν βρισκόταν σε κίνδυνο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Πηγή: skai.gr