Ben Affleck: Ήμουν δυστυχισμένος και αλκοολικός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Justice League»

«Άρχισα να πίνω πάρα πολύ. Ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο του ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Και σκέφτηκα, δεν είναι αυτή η ζωή που θέλω», αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του 

Ο Μπεν Άφλεκ αποκάλυψε ότι ήταν δυστυχισμένος και έπινε πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πολύπαθης ταινίας «Justice League» το 2016.

Σε συνέντευξή του στο «Hollywood Reporter», ο ηθοποιός δήλωσε ότι η δουλειά του στην ταινία υπερηρώων του 2017 του άφησε μια «τερατώδη γεύση» στο στόμα και τον οδήγησε να εγκαταλείψει τα δικά του σχέδια για τη σκηνοθεσία μιας ταινίας Batman.

«Η ταινία με έκανε να πω: ‘’Είμαι εκτός’’. Δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα από αυτά. Δεν είμαι κατάλληλος. Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ σε μια δουλειά. Μου ράγισε την καρδιά», είπε ο Μπεν Άφλεκ. 

Η παραγωγή της ταινίας ήταν από την αρχή γεμάτη δράματα και επαναληπτικά γυρίσματα με τον Joss Whedon, αφού ο αρχικός σκηνοθέτης της ταινίας, Zack Snyder, αποχώρησε μετά τον θάνατο της κόρης του.

«Άρχισα να πίνω πάρα πολύ. Ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο του ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Και σκέφτηκα, δεν είναι αυτή η ζωή που θέλω. Τα παιδιά μου δεν είναι εδώ. Είμαι δυστυχισμένος». 

Ο ηθοποιός του «Gone Girl» πρόσθεσε ότι ο ρόλος του Batman δεν ήταν ικανοποιητικός και ότι πέρασε πολύ χρόνο εξαντλημένος. Μετά την κυκλοφορία της ταινίας, οι οπαδοί της DC απαίτησαν να κυκλοφορήσει και η εκδοχή του Σνάιντερ.

Ο Άφλεκ δήλωσε ότι έκανε μία ημέρα γυρίσματα με τον Σνάιντερ πριν κυκλοφορήσει η διάσημη πλέον εκδοχή «Snyder Cut» το 2021.

«Πήγα και το έκανα. Και τώρα είναι η ταινία μου με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDb», είπε, προσθέτοντας: «Δεν είχα ποτέ μια ταινία που πήγε από το ναδίρ στο αποκορύφωμα. Αναδρομικά, είναι μια επιτυχία. Ξαφνικά μου έδωσαν συγχαρητήρια για τη ‘’βόμβα’’ στην οποία συμμετέχω».

Για τον αλκοολισμό ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η πρώην σύζυγός του, η Garner, η οποία χώρισε με τον ηθοποιό το 2015 μετά από 10 χρόνια γάμου, τον παρακάλεσε να αναζητήσει θεραπεία το 2018. 

Ο πρόσφατα παντρεμένος κινηματογραφικός αστέρας, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Τζένιφερ Λόπεζ τον Ιούλιο του 2022, δήλωσε ότι η προτεραιότητά του είναι πλέον η οικογένειά του. 

Ο Μπεν Άφλεκ είπε, επίσης, ότι έχει απορρίψει ευκαιρίες να σκηνοθετήσει ταινίες σε άλλες χώρες για να είναι παρών για τα παιδιά του. «Αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντικά. Αν τα χάσω, θα το μετανιώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr