Συντετριμμένη η Σακίρα - Ξέσπασε σε κλάματα σε κατάστημα της Νέας Υόρκης (Φωτογραφίες)

Οι παπαράτσι την αποθανάτισαν να ξεσπάει σε κλάματα ενώ μιλούσε με μια άλλη γυναίκα σε ένα κατάστημα. 

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Σακίρα για την συμμετοχή της στο "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Ωστόσο, οι παπαράτσι που την ακολουθούν συνέχεια από την στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Πικέ την αποθανάτισαν να ξεσπάει σε κλάματα ενώ μιλούσε με μια άλλη γυναίκα σε ένα κατάστημα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα marca.com η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια βόλτα για ψώνια. Σε ένα από τα καταστήματα που μπήκε ήταν στο κατάστημα σοκολάτας M&M's. Αν και προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της με ένα καπέλο για να αποφύγει να την εντοπίσουν οι παπαράτσι τελικά κατάφεραν και τράβηξαν αρκετά στιγμιότυπα. Κι ενώ τα δύο της παιδιά έδειχναν χαρούμενα διαλέγοντας καραμέλες και λούτρινα ζωάκια, η Σακίρα ξέσπασε σε κλάματα ενώ συνομιλούσε με μια γυναίκα. 

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν ξέφυγε από τους παπαράτσι με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες με την Σακίρα δακρυσμένη να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Είναι γεγονός πως η κολομβιανή σταρ διανύει μια δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό με τον πρώην σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και οι εικόνες που την δείχνουν να κλαίει έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στους θαυμαστές της. 

Εν τω μεταξύ, ο Πικέ ήταν καλεσμένος στο πρόγραμμα «El mon» στο «RAC1» και μίλησε για πρώτη φορά για τον «ύμνο της χωρισμένης», που τραγούδησε η Σακίρα λέγοντας: «Προφανώς και το άκουσα. Δεν θέλω, όμως, να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν νομίζω πως είναι η ώρα. Ως άνθρωποι έχουμε ευθύνες και όσοι είμαστε γονείς ακόμη περισσότερο, γιατί πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί πως είναι οι κατάλληλες» δήλωσε ο Πικέ.

Πηγή: skai.gr