Ben Affleck: Πώς ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε το μεγαλύτερο meme του κόσμου – Γιατί τον μάλωσε η Jennifer Lopez

Ο αστείος Άφλεκ δεν υπάρχει πια. Στη θέση του υπάρχει ένας άνθρωπος, που μοιάζει σαν όλους εμάς

Ο Μπεν Άφλεκ έχει μια ζωή για την οποία πολλοί από εμάς θα «σκότωναν». Είναι πλούσιος. Είναι όμορφος. Έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της καριέρας του πίσω από την κάμερα (κερδίζοντας δύο Όσκαρ ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης) και μπροστά από αυτήν (ο τύπος ήταν κυριολεκτικά ο Μπάτμαν). Έχει συνδεθεί ερωτικά με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, ενώ σήμερα είναι παντρεμένος με την Τζένιφερ Λόπεζ. 

Και ήρθε η βραδιά της τελετής των βραβείων Grammy και έγινε χαμός! Στη μία φωτογραφία μετά την άλλη, ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται εντελώς απογοητευμένος. Κοιτάζει στο κενό, δεν χαμογελάει, ούτε καν προσπαθεί. Μοιάζει με κάποιον που έχει αποστασιοποιηθεί επιτυχώς από όλα όσα τον περιβάλλουν, με κάποιον που θα προτιμούσε να αποσυρθεί στην παρηγορητική δίνη του μυαλού του παρά να ενδώσει σε όλα αυτά.  

Δυστυχώς, για τον Μπεν Άφλεκ το διαδίκτυο είδε, επίσης, αυτές τις φωτογραφίες και αντέδρασε ανάλογα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μετατρέπεται άθελά του σε meme και γίνεται viral. Ο Μπεν Άφλεκ έχει τα πάντα, αλλά δεν φαίνεται να απολαμβάνει τίποτα από αυτά. 

Ο αστείος Άφλεκ δεν υπάρχει πια. Στη θέση του υπάρχει ένας άνθρωπος, που μοιάζει σαν όλους εμάς. Γιατί όλοι μας, κατά βάθος, δεν ψάχνουμε κάποιον που να μοιάζει με το πώς νιώθουμε; 

Ας μην μπερδεύουμε αυτό το πρόσωπο με την πλήξη. Για έναν άνθρωπο του αναστήματός του, το να βαριέται απλώς τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και να τον αντιμετωπίζουν ως «λάφυρο» είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Ο Μπεν Άφλεκ δείχνει εξαντλημένος και καταβεβλημένος. Για τον ίδιο η τελετή των βραβείων Grammy είναι, απλά, βαρετή. 

Και κάπως έτσι η κάμερα κατέγραψε τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ, να τον μαλώνει και να του ζητά να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια και να δείχνει ότι διασκεδάζει. Να φαίνεται πιο φιλικός. Και η απάντηση του Άφλεκ ήταν αποστομωτική: «Ίσως, να το κάνω». 

Αυτός είναι ο Μπεν Άφλεκ. Ένας άνθρωπος σαν όλους εμάς… 

Πηγή: skai.gr