Κλείσιμο

Georgina Rodríguez: Η σύντροφος του Ronaldo «σπάει» μιλώντας για την απώλεια του γιού τους

Μιλώντας για τον σύζυγό της η ίδια σχολίασε: «Ο Cristiano με ενθάρρυνε πραγματικά να συνεχίσω

Η σειρά ντοκιμαντέρ «I am Georgina» στην οποία βλέπουμε την ζωή της συζύγου του Cristiano Ronaldo, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την δεύτερη σεζόν και η Georgina Rodríguez, ανοίγεται για πρώτη φορά για την απώλεια του γιου της, μιλώντας λεπτομερώς για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Η ίδια αρχικά ακούγεται να λέει: «Φέτος είχα την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου σε μια στιγμή», με το πλάνο να δείχνει την ίδια και τον Cristiano Ronaldo να γιορτάζουν την εγκυμοσύνη τους. Στην συνέχεια συγκινημένη μιλάει στην κάμερα καθώς σκέφτεται τη στιγμή που γέννησε την κόρη της, Bella Esmeralda, αλλά δυστυχώς έχασε τον γιο της, τον δίδυμο αδερφό της μικρής Bella. «Η ζωή είναι δύσκολη. Η ζωή συνεχίζεται. Έχω λόγους να προχωρήσω και να είμαι δυνατή».

Μιλώντας για τον σύζυγό της η ίδια σχολίασε: «Ο Cristiano με ενθάρρυνε πραγματικά να συνεχίσω. Μου είπε, ''συνέχισε τη ζωή. Θα σου κάνει καλό''. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και πολύ ευγνώμων».

Πηγή: Must