Κλείσιμο

Viral έχει γίνει ο… βαριεστημένος Ben Affleck δίπλα στην απαστράπτουσα Jennifer Lopez - Δείτε video

Για την ακρίβεια, σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο o ηθοποιός φαίνεται να βαριέται... θανάσιμα

Ο Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να συνοδεύσει την αγαπημένη του σύζυγο στα βραβεία Grammy, αλλά φαίνεται ότι για ακόμη μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά για λάθους λόγους! 

Αν και η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν απαστράπτουσα, φορώντας ένα διάφανο μπλε φόρεμα καθώς παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ, ο σύζυγός της δεν φάνηκε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο o ηθοποιός φαίνεται να βαριέται θανάσιμα. 

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες στα social media δεν έχασαν την ευκαιρία και ασχολήθηκαν με τον διάσημο ηθοποιό, φτιάχνοντας ξεκαρδιστικά memes και γράφοντας τα δικά τους σχόλια για την εμφάνισή του. Μάλιστα, μια συγκεκριμένη στιγμή, που δημιούργησε πλήθος ξεκαρδιστικών memes στο Twitter ήταν όταν η σύζυγός του χόρευε υπό τους ήχους του τραγουδιού του Στίβι Γουόντερς «Higher Ground» και ο Μπεν Άφλεκ στεκόταν δίπλα της σαν στρατιωτάκι ακούνητο και αγέλαστο. 

«Ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει σαν να προτιμά να είναι στον οδοντίατρο», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μπεν Άφλεκ ανοιγόκλεισε τα μάτια σου αν είσαι καλά», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Άλλοι πάλι, ταυτίστηκαν με τη βαρεμάρα του ηθοποιού. «Ο Μπεν Άφλεκ είναι κάθε άντρας στο πάρτι της γυναίκας του στη δουλειά», έγραψε κάποιος άλλος, με έναν ακόμη να προσθέτει: «Ο Μπεν Άφλεκ στα Grammy είναι εγώ κάθε φορά που πρέπει να μπω σε μια κλήση zoom».

Πηγή: skai.gr