«Ωραία που ‘ναι η νύφη μας, ωραία τα προικιά της…» - Αυτοί είναι οι διάσημοι γάμοι της χρονιάς

Το 2022 χώρισαν αρκετά διάσημα ζευγάρια, αλλά είχαμε και πολλούς γάμους

Ήταν μια μεγάλη χρονιά για τους γάμους των διασημοτήτων. Όχι, μόνο επειδή μας χάρισε έναν γάμο για τον οποίο περιμέναμε ουσιαστικά 20 χρόνια: Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ το επισημοποίησαν επιτέλους, αφού αναζωπύρωσαν το μακροχρόνιο ειδύλλιό τους. 

Η λίστα των προσκεκλημένων για τον γάμο της Britney Spears με τον Sam Asghari στο σπίτι της ήταν ένα «who's who» από τα είδωλα της δεκαετίας του '80 -δεν κάλεσε ούτε τη μητέρα της στον γάμο!- και οι Kardashians, ντυμένες με Dolce & Gabbana, είδαν την αδερφή τους Kourtney να γίνεται ευτυχισμένη και ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με τον Travis Barker. 

Brooklyn Beckham & Nicola Peltz

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Ήταν ένας γάμος που τα είχε όλα και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλούς διάσημους από όλους τους χώρους. Η Posh, φυσικά, ήταν εκεί ως περήφανη μητέρα του γαμπρού, λαμπερή με ένα μεταλλικό φόρεμα που σχεδίασε η ίδια. 

Όσο για τη νύφη, περπάτησε στον διάδρομο με ένα εξαίσιο νυφικό υψηλής ραπτικής του Valentino. Η επιλογή του νυφικού από τον ιταλικό οίκο έγινε «χωρίς δεύτερη σκέψη», όπως δήλωσε η νύφη πριν από τη μεγάλη της μέρα.

Jennifer Lopez & Ben Affleck
 

Η νυφούλα Jennifer Lopez

«Η αγάπη είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα, ίσως το καλύτερο και αξίζει να περιμένεις». Έτσι δήλωσε η νιόπαντρη Τζένιφερ Λόπεζ, αφού ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον παλιό της έρωτα Μπεν Άφλεκ σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας. 

Μετά το Λας Βέγκας ακολούθησε μια μεγάλη δεξίωση στο κτήμα του ζευγαριού στο Riceboro της Τζόρτζια, τον Αύγουστο, με πυροτεχνήματα, πάρτι με τον DJ Dubz και όχι λιγότερα από τρία φορέματα Ralph Lauren για τη νύφη. 

Kourtney Kardashian & Travis Barker

Ο γάμος της Kourtney Kardashian με τον Travis Barker

Η σταρ του ριάλιτι Kourtney έκανε τον γάμο της στην Ιταλία τον Μάιο, εμπνευσμένο από το «La Dolce Vita». Όλες οι Kardashians φόρεσαν Dolce & Gabbana για τον γάμο, με τους Ιταλούς σχεδιαστές να έχουν δημιουργήσει το μοναδικό μίνι φόρεμα της νύφης από δαντέλα και σατέν, εμπνευσμένο από τα εσώρουχα της δεκαετίας του '60 και το εντυπωσιακό πέπλο, με τα τατουάζ του γαμπρού, Travis Barker. 

Britney Spears & Sam Asghari

H Britney Spears και ο Sam Asghari

«Θέλαμε πραγματικά να δημιουργήσουμε μια όμορφη στιγμή με την οικογένεια και τους φίλους μας», δήλωσε η Britney για τον γάμο της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο. 

Καλεσμένοι του ζευγαριού, μεταξύ άλλων, ήταν η Drew Barrymore και η Paris Hilton, η Madonna, η Selena Gomez, ο Will.i.am και η Donatella Versace. 

Μετά τη μακρά, ταραγμένη και πολυσυζητημένη περίοδο που πέρασε υπό επιτροπεία, η Μπρίτνεϊ είναι, επιτέλους, ελεύθερη. Οι θαυμαστές της, το κίνημα «Free Britney» και οι απανταχού ρομαντικοί χάρηκαν, αν και τον τελευταίο καιρό οι αναρτήσεις της προκαλούν ανησυχία σε αρκετούς…

Jay Ellis & Nina Senicar

Ο Jay Ellis και η Nina Senicar

Οι Dolce & Gabbana έντυσαν τον κομψό γαμπρό Jay Ellis, πρωταγωνιστή του «Insecure» και του «Top Gun: Maverick», για τον γάμο του στην Τοσκάνη με την ηθοποιό και μοντέλο Nina Senicar. 

Ο ιταλικός οίκος φρόντισε, επίσης, για το κατά παραγγελία φόρεμα της νύφης (η εντολή της ήταν «κλασικό, διαχρονικό και κομψό»). Ο Jay και η Nina είχαν βάλει σκοπό να παντρευτούν στην Ιταλία και μετά από πολλαπλές αλλαγές ημερομηνίας λόγω του Covid, τελικά αντάλλαξαν όρκους τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους στη Villa Mangiacane, ένα γραφικό κτήμα που βρίσκεται ανάμεσα στους αμπελώνες και τους ελαιώνες του San Casciano της Τοσκάνης. 

Pixie Lott & Oliver Cheshire
 

Pixie Lott and Oliver Cheshire

Η Πίξι Λοτ χρειαζόταν ένα φόρεμα, που να ανταποκρίνεται στη μεγαλοπρέπεια του χώρου για τον γάμο της, καθώς επέλεξε να παντρευτεί στον Καθεδρικό Ναό Ely του Cambridge, που διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους κεντρικούς διαδρόμους της χώρας. 

Ο Daniel Roseberry δημιούργησε το εντυπωσιακό νυφικό της, με μια ουρά μήκους 4,5 μέτρων, με χάντρες από Swarovski. «Την πρώτη φορά που το φόρεσα έκλαψα. Το ίδιο και η μαμά μου!», δήλωσε η νύφη. 
 

Πηγή: skai.gr