Βραβείο photoshop της χρονιάς στην Paula Abdul! – Μην το δοκιμάσετε…

Ακόμα και η Heidi Klum, η οποία στα 49 της είναι κατά 11 χρόνια νεότερή της, έδειχνε μεγαλύτερη από εκείνη! 

H Πόλα Αμπντούλ, μάλλον, δεν θα αισθάνεται και τόσο καλά με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια έκανε το λάθος να δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες, που την «παραμόρφωναν» στην κυριολεξία. Είχαν υποστεί τόσο photoshop, που νόμιζες ότι δεν είναι η Πόλα Αμπντούλ, αλλά η κόρη της τραγουδίστριας! 

Οι υπερβολικά «πειραγμένες» φωτογραφίες, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν αντιδράσεις και ιδιαίτερα από τους θαυμαστές της. Η πρώην κριτής του American Idol φαίνεται να έκανε τα «μαγικά» της μόνο στον εαυτό της στη φωτογραφία με τη Hilton, καθώς η σταρ του «Real Housewives Of Beverly Hills» έδειχνε φυσιολογική… 

Η Αμπντούλ, η οποία έδειχνε υπέροχη μέσα σε ένα διάφανο πράσινο φόρεμα, με ένα μοτίβο από χάντρες σε σχήμα αστεριού πάνω από το στήθος της, είχε τρομακτικά λείο και αψεγάδιαστο δέρμα στη φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Abdul (@paulaabdul)

Ακόμα και η Heidi Klum, η οποία στα 49 της είναι κατά 11 χρόνια νεότερή της, έδειχνε μεγαλύτερη από εκείνη σε μια άλλη φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν και η ηθοποιός Jaclyn Smith.

Παρά την αποτυχία του photoshop, αρκετοί φίλοι και καλεσμένοι του πάρτι σχολίασαν επιδοκιμαστικά την ανάρτησή της στο Instagram, αλλά κάποιοι από τους θαυμαστές της ήταν λιγότερο επιεικείς.

«Κάποιος έκλεψε το Insta της Paula… αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο!», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Μήπως ο λογαριασμός παραβιάστηκε; Ποιον κοιτάζω; Όλοι έχουμε ξαναδεί το πρόσωπό σου και δεν είναι αυτό». 

Η Πόλα Αμπντούλ

H Πόλα Αμπντούλ

Πηγή: skai.gr