Ashanti: Αποκάλυψε ότι την έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά - Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε

«Μπορεί να νιώθεις ότι κάποιος είναι ψύχραιμος και στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει ένα απώτερο κίνητρο», αναφέρε η τραγουδίστρια της R&B 

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρα της, η Ασάντι έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλές φορές την κορυφή των charts, έχει αποσπάσει βραβείο Grammy, ενώ έχει και το δικό της αστέρι στο «Hollywood Walk of Fame», - αλλά τίποτα δεν της ήρθε εύκολα στη μουσική βιομηχανία, όπως είπε.

«Ειλικρινά, δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος άλλος καλλιτέχνης θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό με το οποίο έχω ασχοληθεί» είπε η τραγουδίστρια της R&B στο αμερικανικό περιοδικό People.

Μεγαλωμένη στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, με μαμά την Τίνα Ντάγκλας (επί χρόνια μάνατζερ της) και μπαμπά τον Κεν-Κέιντ Ντάγκλας, η Ασάντι ανακάλυψε τη φωνή της σε ηλικία 12 ετών τραγουδώντας το «Reminisce» για τους γονείς της, οι οποίοι άρχισαν να την πηγαίνουν σε τοπικούς διαγωνισμούς τραγουδιού. Μετά από δύο ανεπιτυχείς δισκογραφικές συμφωνίες ως έφηβη, υπέγραψε με τη δισκογραφική εταιρεία Murder Inc. το 2002 και γρήγορα έγινε γνωστή με τις Νο.1 επιτυχίες όπως το «Always on Time» και το «Foolish».

«Ήταν λίγο σοκ από το να έχεις μια κανονική ζωή μέχρι τότε, αλλά ήταν μια ευλογία», λέει η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, της οποίας το ομώνυμο άλμπουμ με το οποίο έκανε ντεμπούτο το 2002 πούλησε σχεδόν 505.000 αντίτυπα σε μια εβδομάδα.

Η μόνη γυναίκα R&B της Murder Inc. εκείνη την εποχή, η Ασάντι βρίσκονταν συχνά να είναι η μόνη γυναίκα μεταξύ ανδρών ράπερ και καλλιτεχνών hip-hop. «Ήμουν πάντα αγοροκόριτσο, οπότε ένιωθα σαν στο σπίτι μου με ένα σωρό μεγάλα αδέρφια», θυμάται, σημειώνοντας ότι όλο αυτό ήρθε μαζί με τις προκλήσεις του, τις οποίες και χαιρέτισε. «Αν υπήρχε ένα beat που ήθελα και ένας άλλος ράπερ στην εταιρεία το ήθελε επίσης, θα έπρεπε να παλέψουμε και όποιος έγραφε τον καλύτερο δίσκο έπαιρνε τον ρυθμό. Αυτό με έκανε πιο δυνατή», είπε.

Η τραγουδίστρια δεν παραλείπει στη συνέντευξή της να αναφερθεί και στη δημιουργία του άλμπουμ της «Braveheart» το 2014, το οποίο εμφανίστηκε στο top 10 του Billboard 200 -ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα για έναν ανεξάρτητο καλλιτέχνη. Όμως, στα παρασκήνια, αντιμετώπισε άλλες δυσκολίες. Όπως είπε πρόσφατα κατά η διάρκεια της δημιουργία του δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν μουσικό παραγωγό, ο οποίος της έδωσε δύο τραγούδια. Αρχικά, της πρόσφερε τα κομμάτια δωρεάν, προτού της πει: κάνε ντους μαζί μου ή πληρώστε 40.000 δολάρια για κάθε τραγούδι.

«Πραγματικά, ειλικρινά νόμιζα ότι αστειευόταν. Μπορεί να νιώθεις ότι κάποιος είναι ψύχραιμος και στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει ένα απώτερο κίνητρο», είπε, ελπίζοντας ότι η κοινοποίηση της ιστορίας εμπνέει άλλες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία να είναι προσεκτικές πριν εμπιστευτούν τους συνεργάτες τους. «Τέτοια πράγματα μπορεί να συμβούν στην Ασάντι, άρα μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε -- και έχω ακούσει χειρότερες ιστορίες».

Πηγή: skai.gr