Jennifer Lopez και Ralph Lauren: Η πιο εκπληκτική… «ένωση» της ημέρας του γάμου της JLO

Ο σχεδιαστής και η τραγουδίστρια μεγάλωσαν στη συνοικία Μπρονξ της Νέας Υόρκης και ενσαρκώνουν και οι δύο το αμερικανικό όνειρο

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε τα τρία φορέματα που φόρεσε στον δεύτερο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ στο επίσημο ενημερωτικό της δελτίο. 

Το πρώτο φόρεμα, που φορέθηκε κατά τη διάρκεια της 45λεπτης τελετής, διαθέτει ψηλό λαιμό και χειροποίητη φούστα με βολάν. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια άλλαξε και έβαλε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ με πέρλες. Και για το τέλος της βραδιάς, φόρεσε ένα τρίτο φόρεμα με σιλουέτα γοργόνας, διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski στην πλάτη και το ντεκολτέ. Όλα τους σχεδιάστηκαν από το ίδιο πρόσωπο: τον Ralph Lauren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Ο σχεδιαστής και η τραγουδίστρια, όπως γράφει η «El Pais», μεγάλωσαν στη συνοικία Μπρονξ της Νέας Υόρκης και ενσαρκώνουν και οι δύο το αμερικανικό όνειρο. Ο Ralph Lauren είναι γιος Εβραίων μεταναστών και ως παιδί ήθελε μόνο να έχει τη δική του ντουλάπα όπου θα μπορούσε να τακτοποιεί τα παπούτσια του, όπως λέει ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ «Very Ralph» του HBO το 2019. 

Το ταλέντο του στον σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το στυλ αστέρων του κινηματογράφου όπως ο Μάρλον Μπράντον και ο Πολ Νιούμαν, τον οδήγησε από την πώληση γραβατών στην ηγεσία μιας αυτοκρατορίας μόδας.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ή JLO, όπως είναι επίσης γνωστή επαγγελματικά, έχει φορέσει σχέδια Ralph Lauren σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, ιδίως στα βραβεία CFDA 2019, όπου παρέλαβε το βραβείο Fashion Icon και στο Met Gala 2021. Όμως η απόφαση της Λόπεζ να φορέσει Ralph Lauren την ημέρα του γάμου της έχει εγείρει κάποια ερωτήματα, λαμβάνοντας υπόψη τα σκάνδαλα που έχει αντιμετωπίσει η μάρκα και τη σύνδεσή της με τους πλούσιους λευκούς Αμερικανούς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Ο σχεδιαστής άλλαξε το εβραϊκό του επώνυμο Lifshitz σε Lauren για να το κάνει να ακούγεται πιο αμερικανικό και η μάρκα, ιδίως η Polo, κατηγορήθηκε για φυλετικές διακρίσεις. Στη δεκαετία του 2000, ο Lauren προσπάθησε να κάνει κάποιες αλλαγές, με διάφορες εκστρατείες που θα βοηθούσαν την εταιρεία. Ωστόσο, ο σχεδιαστής βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της διαμάχης όταν η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα από τα σχέδιά του στην τελετή ενθρόνισης του Ντόναλντ Τραμπ.

Παρά τις αντιδράσεις αυτές, η JLO επέλεξε να φορέσει Ralph Lauren τη δεύτερη ημέρα του γάμου της, στις 21 Αυγούστου. Η υποστήριξη της τραγουδίστριας είναι ένα σημάδι ότι ο σχεδιαστής κατάφερε να αποστασιοποιηθεί από τις κατηγορίες για «ταξισμό» και ρατσισμό και να έρθει πιο κοντά στην έννοια του αμερικανικού ονείρου, που ενσαρκώνουν και οι δύο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Πηγή: skai.gr