Κλείσιμο

Amber Heard: Μην με λιθοβολείτε άλλο – Δεν θα παρατήσω την καριέρα μου

Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο μηνύματα στον λογαριασμό της στο Instagram σχετικά με την επίσκεψή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Taormina

Μετά τη θύελλα που προκάλεσε η δίκη της στα μέσα ενημέρωσης με τον Τζόνι Ντεπ πέρυσι, η Άμπερ Χερντ «έσπασε» τη σιωπή της σε μια προσπάθεια να δείξει ότι θέλει να προχωρήσει στη ζωή της. Η ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να επανεμφανιστεί, προωθώντας αυτή την περίοδο τη νέα της ταινία «In the Fire». Η ταινία διαδραματίζεται το 1988, όπου υποδύεται μια Αμερικανίδα ψυχίατρο, η οποία είναι αποφασισμένη να λύσει την υπόθεση ενός αγοριού από την Κολομβία που κατηγορείται από τους κατοίκους μιας κοινότητας ότι είναι ο διάβολος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

«Έχω τον έλεγχο των περισσότερων από όσα βγαίνουν από το στόμα μου», δήλωσε η ηθοποιός στο «Deadline». Και πρόσθεσε: «Αυτό που δεν ελέγχω είναι το πώς η υπερηφάνεια μου για αυτό το έργο και όλα όσα έχουμε βάλει σε αυτή την ταινία επηρεάζονται από άλλα πράγματα». 

Η ίδια μίλησε, επίσης, για το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να αντιμετωπίσει την κριτική εναντίον της μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο «φως» μετά τη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ. «Είναι κάτι που έπρεπε να μάθω, ότι δεν ελέγχω τις ιστορίες που δημιουργούν οι άλλοι γύρω μου. Αυτό είναι κάτι που μάλλον θα εκτιμήσω ως ευλογία στην πορεία», πρόσθεσε.

«Σταματήστε πια να με λιθοβολείτε. Είμαι ηθοποιός. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω μια ταινία. Και αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο μπορούν να μου κάνουν μήνυση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Μίλησε επίσης για τα «επιτεύγματά» της στην υποκριτική, διαβεβαιώνοντας ότι έχει «δεκαετίες στη βιομηχανία» και δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η δικαστική περιπέτεια να επηρεάσει την καριέρα της ή να σταματήσει η ίδια τη δουλειά που αγαπά. 

«Τι υποδοχή... Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές. Είμαι τόσο συγκινημένη», έγραψε η Χερντ σε μια σύντομη ανάρτηση στο Instagram, όπου φαίνεται ένα πλήθος να πλησιάζει το αυτοκίνητό της για να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Taormina.

Είναι η πρώτη εικόνα που μοιράζεται στο Instagram από τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ανακοίνωσε ότι δεν θα δημοσιεύει προς το παρόν και ότι η σιωπή της παρατείνεται για περαιτέρω χρονικό διάστημα. Σε μια δεύτερη εικόνα, η Χερντ εμφανίζεται χαμογελαστή σε συνέντευξη Τύπου, όπου μίλησε επίσης για την ταινία και το μέλλον της καριέρας της.
 

Πηγή: skai.gr