Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Έχοντας τους στόχους σας πάντοτε κατά νου, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη τους. Μην χάνετε τον προσανατολισμό σας, παρασυρμένοι από τον ρυθμό της μέρας. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε τρόπους σύνδεσης της καθημερινής σας ζωής με το πιο πνευματικό κομμάτι της ύπαρξης σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πνευματικά και να επιτύχετε όσα ονειρεύεστε.

Ταύρος

Απροσδόκητες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει τη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο. Προσοχή όμως στα ψηλά γράμματα… Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και την βελτίωση των οικονομικών σας.

Δίδυμοι

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορμή που θα σας δοθεί σε ανύποπτο χρόνο θα κάνετε ένα συναισθηματικό ταξίδι στο παρελθόν και ιδίως στην παιδική σας ηλικία… Κάτι νέο ωστόσο εμφανίζεται στην ζωή σας και την κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Για κάποιους ίσως να είναι ένα νέο ταλέντο που έρχεται στην επιφάνεια, για άλλους μια νέα φιλική ή ερωτική γνωριμία.

Καρκίνος

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Ανταποδώσετε του τα αισθήματα… Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε οι ελεύθεροι του ζωδίου σας! Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές.

Λέων

Πλανάται η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Παρθένος

Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται η υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας παραπλανήσει ή να σας εξαπατήσει.

Ζυγός

Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές.

Σκορπιός

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες πίσω από την πλάτη σας. Καλύτερα να προσέχετε τους συνεργάτες σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Με προσεκτικά ζυγισμένες κινήσεις και διπλωματία θα μπορέσετε να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε βυζαντινές δολοπλοκίες που θα δείτε να εξελίσσονται γύρω σας…

Τοξότης

Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε σήμερα κάποια μικρά προβλήματα υγείας. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας.

Αιγόκερως

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας. Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική.

Υδροχόος

Μια δουλειά ολοκληρώνεται σήμερα και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά θα έχετε και οικονομικά οφέλη. Μια νέα επαγγελματική υποχρέωση θα απαιτήσει την αφοσίωση σας αλλά και πολύ ενέργεια και επιμονή για να μπορέσετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία, μέσα στα στενά χρονικά όρια που θα σας τεθούν. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…

Ιχθείς

Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήστε να μην βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστηρίου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

Πηγή: thebest