Amber Heard: Επιστρέφει στον κινηματογράφο με την ταινία «In the Fire»

Ένα χρόνο μετά από την πολύκροτη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp, η ηθοποιός επιστρέφει με μία νέα ταινία, με τίτλο «In the Fire»  

Πριν από λίγες ημέρες η ταινία «In The Fire» – η πρώτη ταινία με πρωταγωνίστρια την Amber Heard μετά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp – έκανε πρεμιέρα στο Taormina Film Festival της Σικελίας, με την ηθοποιό να δηλώνει ότι πρόκειται για μία ταινία «για την αγάπη».

Ο Johnny Depp, που επίσης επέστρεψε στον κινηματογράφο με την ταινία Jeanne du Barry που έκανε πρεμιέρα στις φετινές Κάννες, είχε μηνύσει την Heard για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από ένα άρθρο της στην Washington Post που υπονοούσε ότι ο ηθοποιός την κακοποιούσε όσο ήταν παντρεμένοι. Η Heard τότε είχε προβεί σε αντι-μήνυση λέγοντας ότι και εκείνος τη συκοφαντεί, εφόσον ισχυρίζεται ότι οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς.

Μετά από μία μεγάλη και δημόσια δίκη, οι ένορκοι είχαν αποφανθεί υπέρ του Depp, επιβραβεύοντας μάλιστα τον ηθοποιό με 10 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση. Το ποσό μειώθηκε σε 350 χιλιάδες δολάρια, ενώ στην αντι-μήνυσή της, το δικαστήριο επιβράβευσε την ηθοποιό σε 2 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Από τότε το πρώην ζευγάρι δεν είχε κάνει πολλά βήματα για να επιστρέψει στη βιομηχανία του κινηματογράφου, κάτι που φυσικά άλλαξε φέτος.

Στην νέα της ταινία, η Amber Heard υποδύεται μία «πρωτοπόρα ψυχίατρο που θέλει να βοηθήσει ένα απελπισμένο παιδί σε μία εποχή που η ψυχιατρική δεν είναι ακόμα επιστήμη που χαίρει σεβασμού», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

TAGS: ταινία