Michael Douglas: «Ανέβασε» φωτογραφία με το πρωινό του και έγινε χαμός – «Ο μισός κόσμος πεινάει», του γράφουν οι θαυμαστές του

«Με τόση πείνα, ελπίζω να μην πάει τίποτα χαμένο εδώ», έγραψαν στον διάσημο ηθοποιό κάποιοι θαυμαστές του 

Την περασμένη Κυριακή, 18 Ιουνίου, Ημέρα του Πατέρα, πολλές διασημότητες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να μοιραστούν στιγμιότυπα από τους εορτασμούς τους. Μία από τις πιο «viral» διαμάχες των τελευταίων ημερών ήταν αυτή του Michael Douglas, παντρεμένου με την Catherine Zeta-Jones, και μια φωτογραφία με τα παιδιά του, με τα οποία απόλαυσε ένα πλούσιο πρωινό.

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε όλους! Ειρήνη και αγάπη», ήταν το μήνυμα του 78χρονου.

Το κείμενο συνοδευόταν από μια φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού με τα παιδιά του να κάθονται γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι γεμάτο με κάθε είδους φαγητό, από φρούτα, τηγανίτες, γλυκά, σάλτσες, χυμούς μέχρι κέικ.

Ωστόσο, η εικόνα προκάλεσε τεράστια δυσφορία στους θαυμαστές του, οι οποίοι τον επέκριναν για ποιο λόγο να βάλει τόσο πολύ φαγητό στο τραπέζι.

«Με τόση πείνα, ελπίζω να μην πάει τίποτα χαμένο εδώ», δήλωσε ένας χρήστης ενοχλημένος από τη δημοσίευση, ενώ ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Τι στο καλό συμβαίνει σε αυτό το τραπέζι; Ο μισός κόσμος πεινάει…». 

Προς υπεράσπιση του ηθοποιού, ένας χρήστης ανέφερε: «Οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν με το μίσος για το πόσο φαγητό υπάρχει και απλά να του στείλουν αγάπη. Είμαι βέβαιος ότι “εμείς”, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, κάνουμε σπατάλη φαγητού. Είναι όλα σχετικά. Όσο για μένα, κρατάω σημειώσεις για το επόμενο οικογενειακό brunch επανένωσης. Φαίνεται πεντανόστιμο!».

Πηγή: skai.gr