Kourtney Kardashian-Travis Barker: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού – Και είναι… αγόρι! (video)

Αυτό είναι το τέταρτο παιδί για την Kourtney και το τρίτο για τον σύζυγό της 

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker ενθουσίασαν φίλους και συγγενείς όταν αποκάλυψαν το φύλο του πρώτου τους παιδιού. Σε ανάρτησή τους στο Instagram, η 44χρονη τηλεπερσόνα και ο 47χρονος ντράμερ των Blink-182 έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι. 

Η Kourtney καθόταν στην αγκαλιά του Travis, ο οποίος έπαιζε ντραμς. Στο τελευταίο του «χτύπημα» μπλε κομφετί εκτοξεύτηκαν στον ουρανό, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι περιμένει αγόρι. Δεν είναι σαφές αν κάποιος από τους δύο γονείς είχε μάθει για το φύλο του μωρού πριν από την αποκάλυψη ή αν σοκαρίστηκαν όσο και οι καλεσμένοι τους. 

Η μητέρα της Kourtney, Kris Jenner, σαφώς και ανυπομονούσε να μάθει αν θα έχει κορίτσι ή αγόρι εγγόνι. «Ας ξεκινήσει το πάρτι, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι!», φώναξε. Οι συγγενείς και οι φίλοι τους ξετρελάθηκαν και ξέσπασαν σε ζητωκραυγές μόλις είδαν το μπλε χρώμα να ξεχωρίζει. 

Ο καλός φίλος του Travis, Machine Gun Kelly, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που συνεχάρησαν αυτόν και την Kourtney στα σχόλια με μια σειρά από emojis. 

Αυτό είναι το τέταρτο παιδί για την Kourtney και το τρίτο για τον Travis. Ήδη μοιράζεται τον μεγαλύτερο γιο της Mason, την κόρη της Penelope και τον μικρότερο γιο της Reign με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick. Οι πρώην ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2006, αλλά μετά από τρία παιδιά και πολλούς χωρισμούς και συμφιλιώσεις στην πορεία, χώρισαν οριστικά το 2015.
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: έγκυος