Survivor: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ανθή - Παρθενική νίκη για τη νέα «μπλε ομάδα» (videos)

Μεγάλες αλαλαγές στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο που την οδήγησε στην αποχώρηση από το Survivor.

O παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή αποφάσισε δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες και να επιλέξουν οι δυο καλύτεροι παίκτες βάσει νικών των δυο ομάδων τους παίκτες που θα αποτελούν τη Κόκκινη και τη Μπλε ομάδα. Ο Γιώργος Κοψιδάς που σε 28 ματς με την «κόκκινη μπαντάνα» είχε 17 νίκες και 11 ήττες και ο Τζειμς Καφετζής , ο οποίος φορώντας την «μπλε μπαντάνα» σε 21 αγώνες του είχε 18 νίκες και 3 ήττες επέλεξαν τους συμπαίκτες τους.

Στους «Κόκκινους», με παίκτη παραπάνω και με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά, θα συνεχίσουν οι Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία Μαργαρίτη, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος.

Στους «Μπλε» με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή θα βρίσκονται οι Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη.

Η ομάδα του Κοψιδά έχει παίκτες από τους πρώην «μαχητές» που τα έχουν πάει πολύ καλά τα αγωνίσματα και βρίσκονται στην πρώτη 5αδα με τα καλυτέρα στατιστικά νικών. (πχ ο Κορόμι έχει 18 νίκες και 4 ήττες, ο Ασημακόπουλος 15/6, η Μαργαρίτη 17/7 και ο Ιγλέζου 12/6).

Με την επιστροφή των δυο ομάδων στις παραλίες, υπήρξε γκρίνια για τις προμήθειες.

Το πρώτο αγώνισμα με τις νέες συνθέσεις ήταν για την ασυλία. Οι νέες ομάδες κλήθηκαν να μπουν σε έναν απαιτητικό στίβο που καταλήγει σε στόχους που θυμίζουν το μπόουλινγκ. Πριν τη μάχη, ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλατζάλι εμφανίστηκε μπροστά τους λέγοντας στα Ελληνικά, ότι θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό για έναν μήνα καθώς ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στη χώρα μας για τις ανάγκες του «Voice».

Οι Μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 10-4, τους Κόκκινους να ψηφίζουν ποιος παίκτης ή παίκτρια θα αποχωρήσει από την ομάδα τους.

Στο συμβούλιο λύθηκε και η παρεξήγηση με τις εξαφανισμένες προμήθειες, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός τα χρήματα από την ψηφοφορία του κοινού για υποψήφιο προς αποχώρηση πριν αλλάξουν τα δεδομένα στο παιχνίδι θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στην ψηφοφορία των παικτών της «κόκκινης» ομάδας για το ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη με 7 έναντι 2 του Γιώργου Κοψιδά.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλέστερος παίκτης της ομάδας, έπειτα από ψηφοφορία του κοινού, θα υποδείξει ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού που θα προβληθεί την Τετάρτη.

Δείτε όλα τα videos

  
 

Πηγή: skai.gr