Η Κέιτ εμφανίστηκε βάζοντας τέλος στις φήμες: Το βίντεο που τη δείχνει να ψωνίζει με τον Ουίλιαμ

Στο βίντεο της εφημερίδας Sun και του αμερικανικού σάιτ TMZ, η Κέιτ εμφανίζεται σε καλή κατάσταση, αλλά και σε καλή διάθεση, αν και ελαφρώς αδυνατισμένη

Τέλος στις φήμες για την υγεία της φαίνεται ότι θέλησε να βάλει η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλεντον, καθώς εμφανίστηκε να ψωνίζει σε αγροτικό κατάστημα μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η 42χρονη Κέιτ, ντυμένη με ένα φούτερ και κολάν, κουβαλούσε τα ψώνια της ενώ περπατά σε ένα πάρκινγκ δίπλα στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Στο βίντεο που δημοσιεύουν η βρετανική εφημερίδα Sun και το αμερικανικό σάιτ TMZ, η Κέιτ εμφανίζεται σε καλή κατάσταση, αλλά και σε καλή διάθεση, αν και ελαφρώς αδυνατισμένη.  

Τα πλάνα που δημοσιεύουν η Sun και το TMZ εμφανίστηκαν λίγες ώρες αφότου η εφημερίδα αποκάλυψε ότι η Κέιτ πέρασε το Σάββατο για ψώνια στο Ουίνδσορ και το πρωί της Κυριακής παρακολουθώντας τα παιδιά της να αθλούνται.

Η επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς και το "Photogate", το "πείραγμα" της φωτογραφίας με τα παιδιά της, έδωσαν τροφή σε φημολογία ότι η υγεία της Κέιτ ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Other shoppers seemed unfazed by the royals' appearance at the store

Kate donned casual clothing during the shopping trip

Kate laughed as she chatted with William on the walk out of the shop

Πηγή: skai.gr