Κλείσιμο

Αυτά είναι τα τρία θύματα των άγριων επιθέσεων στο Νότιγχαμ

Οι πληροφορίες για τον δράστη αναφέρουν πως κατάγεται από τη δυτική Αφρική, ζει νομίμως στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα εφηβικά του χρόνια και έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Ο σχολικός επιστάτης Ίαν Κόουτς, ηλικίας περίπου 60 ετών, είναι το τρίτο θύμα των επιθέσεων με μαχαίρι που πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο του Νότιγχαμ ένας 31χρονος.

Νότιγχαμ

Ίαν Κόουτς

Την ταυτότητα του θύματος επιβεβαίωσε την Τετάρτη η διεύθυνση του σχολείου στο οποίο εργαζόταν, σημειώνοντας ότι επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο που πάντοτε έκανε το κάτι παραπάνω προς όφελος των μαθητών.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο Ίαν Κόουτς υπέκυψε στα τραύματα από μαχαίρι που του κατάφερε ο δράστης, ο οποίος στη συνέχεια έκλεψε το λευκό ημιφορτηγό του θύματος.

Με το όχημα αυτό παρέσυρε στη συνέχεια τρεις πεζούς, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Νότιγχαμ

Μπάρναμπι Γούεμπερ

Οι άλλοι δύο νεκροί ταυτοποιήθηκαν την Τρίτη ως οι 19χρονοι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ Μπάρναμπι Γουέμπερ και Γκρέις Κουμάρ.

Ο πρώτος ήταν αθλητής του κρίκετ και η δεύτερη είχε εκπροσωπήσει την Αγγλία σε αγώνες χόκεϊ επί χόρτου στις νεαρές εθνικές ομάδες.

Σε δήλωσή τους οι γονείς του 19χρονου μιλούν για «πλήρη συντριβή» και αποχαιρετούν τον «όμορφο, λαμπρό και έξυπνο» γιο τους.

Οι πληροφορίες για τον δράστη αναφέρουν πως κατάγεται από τη δυτική Αφρική, ζει νομίμως στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα εφηβικά του χρόνια και έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Η αστυνομία εξακολουθεί να κρατά τον 31χρονο ως ύποπτο διάπραξης δολοφονιών και όχι τρομοκρατικών επιθέσεων, αν και δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.

Νότιγχαμ

Γκρέις Κουμάρ

Νότιγχαμ

Γκρέις Κουμάρ
Πηγή: skai.gr