Πακιστάν: Συντρίμμια του Boeing 737 εντοπίστηκαν ανοιχτά της Ορμάρα - Έρευνες για τα πέντε μέλη του πληρώματος

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν 53 ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού της Ορμάρα, ανακοίνωσε η Αρχή Αεροδρομίων του Πακιστάν

Boeing

Συντρίμμια του πακιστανικού εμπορευματικού αεροσκάφους Boeing 737, το οποίο είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ το βράδυ της Τρίτης, εντοπίστηκαν 53 ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού της Ορμάρα, ανακοίνωσε η Αρχή Αεροδρομίων του Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις πακιστανικές αρχές, το αεροσκάφος, με πέντε μέλη πληρώματος, είχε δηλώσει πρόβλημα στο σύστημα πλοήγησης ενώ εκτελούσε πτήση με προορισμό το Καράτσι, προτού χαθεί η επικοινωνία με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.

Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό των αγνοουμένων μελών του πληρώματος βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: skai.gr
4 0 Bookmark

Απόρρητο