Κλείσιμο

Μπαχτσελί: Η Ιερουσαλήμ είναι το Ισλάμ - Όλα είναι Ισλάμ, με «βαθιά ίχνη τουρκισμού»  

Βολές και κατά των ΗΠΑ από τον Μπαχτσελί: "Η αποστολή των αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο είναι μια μεγάλη απειλή"

Η Ιερουσαλήμ είναι το Ισλάμ και όλα στην περιοχή είναι Ισλάμ, δήλωσε την Τρίτη ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (CHP), κάνοντας μάλιστα λόγο για «βαθιά ίχνη τουρκισμού» όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης. 

«Η Ιερουσαλήμ είναι το κλειδί της μοίρας μας. Δεν χάνεται όταν λένε χάθηκε. Δεν πέφτει όταν λένε ότι έπεσε…. Το Ισραήλ δεν μπορεί να το αντέξει αυτό, δεν θα το αντέξει. Mην νομίζουν πως το Ισλάμ  είναι μόνο η Ιερουσαλήμ και η Γάζα. Όλη αυτή η περιοχή είναι του Ισλάμ, οι πέτρες είναι Ισλάμ, τα βουνά είναι Ισλάμ, ο αέρας είναι Ισλάμ, το χώμα είναι Ισλάμ, τα πουλιά είναι Ισλάμ, οι λύκοι είναι Ισλάμ και όλων αυτών ο προστάτης είναι ο Αλλάχ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του CHP. 

«Η αποστολή των αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο είναι μια μεγάλη απειλή που δεν μπορεί να αγνοηθεί και είναι δείγμα ανευθυνότητας.  Είναι σωστή και γενναία  απόφαση της Τουρκίας να κάνει ναυτικές ασκήσεις στην περιοχή ως απάντηση και ως αντίποινα» σχολίασε εξάλλου ο Μπαχτσελί, βάλλοντας και κατά των Αμερικανών. 
 

Πηγή: skai.gr