Κλείσιμο

Τρόμος για τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και την οικογένειά του – 35χρονος εισέβαλε στο σπίτι τους

Ο διάσημος Βρετανός σταρ Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η οικογένειά του φοβήθηκαν για τη ζωή τους όταν ένας πρώην σεφ σε πολυτελές ξενοδοχείο εισέβαλε με μαχαίρι στο σπίτι τους

Σκηνές θρίλερ, βγαλμένες από τις ταινίες και τις σειρές που πρωταγωνιστεί, έζησε πρόσφατα ο διάσημος Βρετανός σταρ Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η οικογένειά του. Ο Κάμπερμπατς η γυναίκα του και τα παιδιά τους φοβήθηκαν για τη ζωή τους όταν ένας πρώην σεφ σε πολυτελές ξενοδοχείο εισέβαλε με μαχαίρι στο σπίτι τους. 

Ο Τζακ Μπίζελ, 35 ετών, πέρασε από τη σιδερένια πύλη του κήπου της κατοικίας του ηθοποιού, αξίας 3,5 εκατομμυρίων λιρών στο βόρειο Λονδίνο, ξερίζωσε την ενδοεπικοινωνία από τον τοίχο και άρχισε να εξαπολύει μια σειρά από τρομακτικές απειλές. 

Ο Μπίζελ ο οποίος δεν έχει εξηγήσει το παραλήρημά του, φώναζε: «Ξέρω ότι μετακόμισες εδώ, ελπίζω να καεί (το σπίτι)». 

Ο Κάμπερμπατς, 46 ετών, η σύζυγός του Σόφι Χάντερ, 45 ετών, και τα τρία μικρά παιδιά τους βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα, και μπορούσαν να ακούσουν τον Μπίζελ να εισβάλει στον κήπο και να ουρλιάζει.

Ο πρώην σεφ στο πεντάστερο ξενοδοχείο Beaumont στη συνέχεια έβγαλε ένα από τα φυτά της οικογένειας και το πέταξε στον τοίχο του κήπου, έφτυσε το θυροτηλέφωνο και το χάλασε χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι για ψάρια. 

Μια πηγή με γνώση της υπόθεσης σχολίασε: «Φυσικά όλη η οικογένεια ήταν απολύτως τρομοκρατημένη και πίστευε ότι αυτός ο τύπος θα έμπαινε μέσα και θα τους έκανε κακό»..

Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο 35χρονος τράπηκε σε φυγή από τη σκηνή του περιστατικού, αλλά συνελήφθη, αφού η αστυνομία βρήκε το DNA του στην ενδοεπικοινωνία.

Παραδέχτηκε όσα είχε κάνει στο δικαστήριο νωρίτερα αυτό το μήνα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 250 λιρών και του δόθηκε τριετής περιοριστική εντολή που του απαγορεύει να πλησιάσει την οικογένεια Κάμπερμπατς και την περιοχή στην οποία ζουν.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι προτού στοχοποιήσει το σπίτι του σταρ, ο Μπίζελ αγόρασε δύο πακέτα ψωμί από ένα κοντινό κατάστημα και φώναξε στον καταστηματάρχη ότι επρόκειτο να διαρρήξει το σπίτι του Κάμπερμπατς και να το κάψει ολοσχερώς.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο γιατί ο Μπίζελ στοχοποίησε τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό, ενώ δεν έκανε καμία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο δικαστήριο. 

Πηγή: dailymail.co.uk