«Χρειαζόμαστε ασθενοφόρο τώρα!»: Ηχητικό ντοκουμέντο της δραματικής έκκλησης για βοήθεια για το γιο του Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Μπρόνι Τζέιμς φέρεται να είχε χάσεις τις αισθήσεις του - Το ηχητικό δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Daily Mail αφότου ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Λος Άντζελες

Ηχητική ντοκουμέντο της δραματικής έκκλησης για τη διάσωση του Μπρόνι Τζέιμς, του γιου του αστέρα του NBA Λεμπρόν Τζέιμς είδε το φως της δημοσιότητας. 

Κάποιος ακούγεται να ζητά απεγνωσμένα ασθενοφόρο για τον 18χρονο στην τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 911 την περασμένη Δευτέρα. Ο νεαρός φέρεται να είχε χάσεις τις αισθήσεις του. 

Ο Μπρόνι, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ  διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες  μετά από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Το ηχητικό δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Daily Mail λίγες ώρες αφότου ο Μπρόνι Τζέιμς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Στην κλήση ακούγεται κάποιος να λέει: «Χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο αμέσως. Ακούστε, χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο εδώ, τώρα!».

Ο εκπρόσωπος του 911  καλεί τον άνδρα που κάλεσε να σταθεί κοντά στον έφηβο, ενώ τον καθησυχάζει, λέγοντας ότι ιατρική βοήθεια είναι καθοδόν. 

Δεν αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για την κατάσταση του Τζέιμς εκείνη τη στιγμή στην κλήση, αν και καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχει γιατρός ή νοσοκόμος στο σημείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εκτέλεση ΚΑΡΠΑ.
 

Πηγή: dailymali.co.uk