Κάρολος: Σχεδιάζει να μην αφήσει τον εγγονό του Άρτσι να γίνει πρίγκιπας; Αντίδραση Χάρι

Ο Κάρολος φέρεται να σχεδιάζει μια πιο... "συμμαζεμένη" μοναρχία σύμφωνα με τη Daily Mail, και συνεπεία του σχεδίου αυτού ο εγγονός του, γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας! 

Όπως ανέφερε το Σάββατο το βρετανικό ταμπλόιντ είναι αποφασισμένος να περιορίσει τον αριθμό των βασικών βασιλικών μελών, καθώς οι Βρετανοί δεν θέλουν να πληρώνουν το λογαριασμό για μια "φουσκωμένη" μοναρχία. 

Σύμφωνα με το σχέδιο του Καρόλου, μόνο οι κληρονόμοι του θρόνου και οι άμεσες οικογένειές τους θα λάβουν πλήρεις τίτλους και οικονομική και αστυνομική υποστήριξη χρηματοδοτούμενη από τους φορολογούμενους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τους κανόνες για τους βασιλικούς τίτλους είχε θεσπίσει ο παππούς του Καρόλου Γεώργιος V από το 1917. 

Ο Κάρολος διεμήνυσε στον Χάρι ότι σκοπεύει να αλλάξει τα νομικά κείμενα για να μην κληρονομήσει τον τίτλο ο εγγονός του. Τα νέα δεν ευχαρίστησαν όπως φαίνεται, τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, παρόλο που οι Σάσσεξ εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντά τους για να ζήσουν στις ΗΠΑ, ανέφερε το ρεπορτάζ, καθώς ο Άρτσι αναμενόταν να γίνει πρίγκιπας όταν ο Κάρολος γίνει ο νέος μονάρχης. 
 

Πηγή: dailymail.co.uk