Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα νέα για τη γέννηση της μικρής Λίλιμπετ Νταιάνα Μάουντμπάντεν Γουίντσορ, κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Mέγκαν Μάρκλ, όλοι όσοι ακολουθούν σθεναρά τη βασιλική οικογένεια ήθελαν να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν.

Μια από αυτές τις πληροφορίες, είναι και σε ποιον από τους δύο μοιάζει περισσότερο, αφού το ζευγάρι δεν ακολούθησε την πατροπαράδοτη οδό που θέλει τα νεογέννητα να γνωρίζονται από τον κόσμο κατά την έξοδο της μητέρας από το μαιευτήριο.

Όμως, στην Αμερική κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να μάθουμε την αλήθεια, καθώς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ‘Us Weekly’ η Lili δεν μοιάζει σε κανέναν από τους δύο περισσότερο, είναι ένα τέλειο κράμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Είναι και οι δύο ερωτευμένοι μαζί της και είναι απίστευτα όμορφη. Είναι κάτι ανάμεσα σε Χάρι και Mέγκαν».

Να θυμίσουμε ότι οι ίδιοι είχαν αναφέρει στην ανακοίνωσή τους ότι, «Στις 4 Ιουνίου είχαμε την ευλογία της άφιξης της κόρης μας. Είναι περισσότερα από όσα είχαμε ποτέ φανταστεί και παραμένουμε ευγνώμονες για την στήριξη και τις προσευχές που νιώσαμε από όλο τον πλανήτη. Ευχαριστούμε για την συνεχή καλοσύνη και τη στήριξη σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την οικογένειά μας»

Πηγή: must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις