Τον «κύκλο του πόνου» έσπασε ο πρίγκιπας Harry όταν αποφάσισε να ‘σηκώσει’ την ζωή του και να την μεταφέρει στην Αμερική μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του. Κάτι που απ’ ότι φαίνεται ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος δυσκολεύεται να αποδεχτεί αφού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα όχι μόνο δεν του απαντά στο τηλέφωνο, αλλά δεν θέλει ούτε να τον δει.

Όπως αποκαλύπτει ο δάσκαλος φωνητικής της πριγκίπισσας Diana, Steward Pierce, στο ‘Us Weekly’ είναι επειδή ο Κάρολος, είναι ‘υπερβολικά ευαίσθητος’.

Εξηγώντας ότι «Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ένας πολύ, πολύ ντροπαλός άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος και ντελικάτος, αλλά βλέπουμε τη δημόσια εικόνα του. Στην προσωπική του ζωή είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Όταν είμαστε ευαίσθητοι, εάν αντιμετωπίζουμε δυνατά συναισθήματα συνήθως αντιδρούμε επιθετικά ή καθόλου».

Ενώ αναφορικά με την εποχή που η πριγκίπισσα Diana τον κατηγόρησε για απιστία εκείνος είχε δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση, «αυτό που έκανε ήταν να συρρικνωθεί και ως αποτέλεσμα υπήρξε μια απόσταση. Αυτό φυσικά δεν διορθώνει το πρόβλημα».

Το ίδιο φαίνεται να έγινε και με τις αποκαλύψεις του Harry αφού σύμφωνα με τον Pierce «αυτό κάνει ο Κάρολος. Δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει εξαιτίας της ευαισθησίας του. Κρύβεται. Κι αυτό που ο Harry προσπαθεί να κάνει είναι να το θεραπεύσει. Όχι επειδή είναι θυμωμένος ή θέλει να πάρει εκδίκηση, να κάνει κριτική ή να κατηγορήσει. Ένιωσα ότι απλά ήταν κάποιος που είπε ‘έτσι είναι τα πράγματα και για αυτό θέλουμε να τα αλλάξουμε».

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις