Κλείσιμο

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Κάρολος απάτησε την Καμίλλα δύο χρόνια πριν παντρευτούν

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, πίσω στο 2003 ο Κάρολος φέρεται να είχε σχέση με την πεθερά της Σουηδής πριγκίπισσας Μαντλίν. 

Το ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος απατούσε την σύζυγό του Νταϊάνα με τον αληθινό του έρωτα και πέτρα του σκανδάλου Καμίλλα Πάρκερ Μπόουλς,  είναι γνωστό. Το ότι  όμως απάτησε και την Καμίλλα αυτό έρχεται στο φως – ως φήμη – τώρα για πρώτη φορά. 

Αρκετά γερμανικά μέσα αναφέρουν ότι δύο χρόνια πριν παντρευτεί την Καμίλλα, ο Κάρολος την απάτησε μια μία άλλη γαλαζοαίματη (φυσικά). 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, πίσω στο 2003 ο Κάρολος φέρεται να είχε σχέση με την πεθερά της Σουηδής πριγκίπισσας Μαντλίν. Εκείνη την περίοδο ήταν κανονικά σε σχέση με την νυν βασιλική του σύζυγο, Καμίλλα.

Διαβάστε ακόμαΓια τις 3 Ιουνίου προγραμματίζεται η στέψη του Κάρολου – Τι θα αλλάξει στην τελετή

Η 81 ετών σήμερα Εύα Μαρία Ο’Νηλ λέγεται ότι κάλεσε τον τότε πρίγκιπα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και ο Κάρολος αποδέχτηκε την πρόσκληση. Εκεί, οι δυο τους φέρεται ότι ήρθαν «πολύ κοντά». 

Και οι δύο εμπλεκόμενοι έχουν κατά καιρούς διαψεύσει ανεπίσημα τη φημολογούμενη σχέση, αλλά οι φήμες τώρα οργιάζουν καθώς η Bild ζήτησε ένα σχόλιο από την πεθερά της πριγκίπισσας, η οποία όμως  δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής εφημερίδας. 

Πηγή: skai.gr