Η Στόρμι Ντάνιελς «πληρώνει» τον Ντόναλντ Τραμπ - Τι αποφάσισε το Εφετείο

Το Ένατο Περιφερειακό Εφετείο διέταξε την σταρ ταινιών ενηλίκων να καταβάλει στον Τραμπ το ποσό των 121.972 δολαρίων σε νομικές αμοιβές

Μια νομική νίκη κατά της Στόρμι Ντάνιελς λίγες ώρες μετά την προσαγωγή του στη δικαστική αίθουσα του Μανχάταν χθες Τρίτη κατάφερε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ.

Το Ένατο Περιφερειακό Εφετείο διέταξε την διέταξε την σταρ ταινιών ενηλίκων να καταβάλει στον Τραμπ το ποσό των 121.972 δολαρίων σε νομικές αμοιβές που προκύπτουν από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εναντίον του το 2018, η οποία ωστόσο αργότερα απορρίφθηκε.

Την Τρίτη, το Ένατο Περιφερειακό Εφετείο των ΗΠΑ τάχθηκε υπέρ του Τραμπ που αποφάσισε ότι η Ντάνιελς πρέπει να πληρώσει τα δικαστικά του έξοδα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε μερικές ώρες αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από δικαστήριο της Νέας Υόρκης πως «δεν φανταζόμουν ποτέ πως είναι δυνατό κάτι τέτοιο στην Αμερική» και μάλιστα κατήγγειλε «επέμβαση» της δικαιοσύνης στις προεδρικές εκλογές του 2024, στις οποίες ονειρεύεται να «ανακαταλάβει» τον Λευκό Οίκο.

«Το μόνο έγκλημα που διέπραξα ποτέ ήταν πως υπερασπίστηκα το έθνος μας εναντίον αυτών που επιδιώκουν να το καταστρέψουν», δήλωσε σε ομιλία του με ακροατήριο υποστηρικτές του στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, καταφερόμενος εναντίον του εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, που του άσκησε τη δίωξη.

Πηγή: skai.gr