Σε κλίμα πόλωσης η συζήτηση για την πρόταση μομφής -Δείτε Live από τη Βουλή

Στις 10 το πρωί ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία, για δεύτερη ημέρα.

Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

«Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης δεν είναι μια στιγμή άμυνας της κυβέρνησης είναι μια στιγμή κρίσης και αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνει ότι απειλείται από το ΚΙΝΑΛ», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οποίος αντέδρασε έντονα στα ερωτήματα που έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με την Αττική Οδό και τις συσκέψεις.

«Δεν ανακαλύπτετε την πυρίτιδα. Συμμετείχα, στη σύσκεψη όπως προκύπτει εκ του ρόλου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος ενώ διέψευσε ότι η εταιρία Αττική Οδός ζήτησε από την κυβέρνηση να κλείσει τον δρόμο της Αττικής Οδού.

Ο υπουργός Προστασίας τους Πολίτη, επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση είναι κίνηση απελπισίας διότι βλέπει ότι κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση, κάτω από το ΚΙΝΑΛ.

«Χρειάζεται απύθμενο θράσος για να καταθέτει πρόταση μομφής ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που, ενώ καίγονταν ζωντανοί συμπολίτες μας στο Μάτι, εκείνος έδινε παράσταση για τις κάμερες, ρωτώντας πότε πετούν τα αεροπλάνα», ανέφερε, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης.

Το πρόγραμμα των ομιλητών για σήμερα:

Όλες οι ειδήσεις.

Πηγή: skai.gr