Κλείσιμο

Ζιζέλ: «Μεταμορφώθηκε» σε σέξι στρίπερ και οι θαυμαστές της παραληρούν

Η Ζιζέλ κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι προωθεί τον σατανισμό

Η Ζιζέλ πρωταγωνιστεί σε μια νέα διαφημιστική καμπάνια με την ίδια να παραπέμπει σε στρίπερ. Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του Τομ Μπρέιντι φόρεσε ένα σέξι μαύρο μαγιό, που αποκαλύπτει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Ζιζέλ που έχει κοσμήσει το εξώφυλλο της «Vogue» περισσότερες από 140 φορές, κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι προωθεί τον σατανισμό, όταν εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού μόδας τον Φεβρουάριο του 2023.

Τα χέρια της Ζιζέλ είναι υψωμένα πάνω από το κεφάλι της, σχηματίζοντας ένα τριγωνικό σχήμα, ενώ το βλέμμα της είναι στραμμένο προς τα κάτω. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι η συγκεκριμένη πόζα μοιάζει με ένα πλάσμα, που συνδέεται με τον διάβολο στα ιστορικά αρχεία της Ιεράς Εξέτασης των Ναϊτών Ιπποτών τον 14ο αιώνα, αναφέρει η «Marca».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Οι κατηγορίες για σατανισμό εξαπλώθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους χρήστες να επισημαίνουν τα υποτιθέμενα «υποσυνείδητα»… μηνύματα της εικόνας. Κάποιοι πρότειναν ότι τα γράμματα O και G στο λογότυπο της «Vogue» σχηματίζουν ένα κρυφό κέρας, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι τα ρούχα και τα χρώματα της Ζιζέλ μοιάζουν με σατανικής ιέρειας.

Η Ζιζέλ

Πηγή: skai.gr
TAGS: Ζιζέλ