Κλείσιμο

Jennifer Lopez: Φωτογραφήθηκε με εσώρουχα και προκάλεσε «εγκεφαλικά» στους θαυμαστές της - Τι απαντά στις φήμες για μπότοξ

Κι αν οι περισσότεροι θαυμαστές της έμειναν με το στόμα ανοιχτό, δεν έλειψαν και οι… κακεντρεχείς που τη συμβούλευσαν «να μην το παρακάνει με το μπότοξ»

Η Λατίνα ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ «κατέκτησε» και πάλι το Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την νέα της συνεργασία με γνωστή μάρκα εσωρούχων. 

«Ανυπομονώ να σας δείξω τι έχω ετοιμάσει», έγραψε η Λόπεζ στην λεζάντα της ανάρτησης, που συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατ. likes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στις φωτογραφίες, η 53χρονη πόζαρε φορώντας ένα φούξια σετ με λευκή δαντέλα, ενώ προηγουμένως είχε αναρτήσει μία σειρά από σύντομα βίντεο, με τα οποία προωθούσε τη νέα της συλλογή.

Κι αν οι περισσότεροι θαυμαστές της έμειναν με το στόμα ανοιχτό, εξυμνώντας την καλλίγραμμη σιλουέτα και το αψεγάδιαστο πρόσωπο της σταρ, δεν έλειψαν και οι… κακεντρεχείς που τη συμβούλευσαν «να μην το παρακάνει με το μπότοξ».

Ωστόσο, η Jlo θέλησε να απαντήσει σε μία κοπέλα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έχω πει ένα εκατομμύριο φορές ότι αυτό είναι το πρόσωπό μου. Δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ ή άλλες επεμβάσεις, θα σου πρότεινα, λοιπόν, να έχεις μία περισσότερο θετική στάση και να βοηθάς και τους υπόλοιπους να είναι θετικοί», έγραψε η σταρ, που πολύ συχνά μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: skai.gr