Αγνώριστη η Ζιζέλ - Η «μεταμόρφωσή» της στο εξώφυλλο της Vogue μετά τον χωρισμό της

Οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη κίνησή της, καθώς συνεχίζει να γοητεύει τον κόσμο της μόδας με το ταλέντο και την ομορφιά της

Η Ζιζέλ πόζαρε πρόσφατα για το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό «Vogue» μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι. Το διάσημο μοντέλο «κοσμεί» το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2023 της «Vogue» Ιταλίας. 

Στο εξώφυλλο, η Ζιζέλ φαίνεται να φοράει ένα διάφανο κόκκινο φόρεμα Valentino και μια κατακόκκινη περούκα. Δύσκολα, κάποιος μπορεί να καταλάβει ότι είναι το διάσημο μοντέλο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Σύμφωνα με τη «Vogue», η Ζιζέλ φωτογραφήθηκε «με μια νέα μορφή» από τους διάσημους φωτογράφους μόδας, Mert Alas και Marcus Piggott.

Αυτό είναι το πρώτο εξώφυλλό μετά τον πολυδιαφημισμένο χωρισμό της με τον αστέρα του NFL, Τομ Μπρέιντι, ο οποίος ανακοίνωσε τη δεύτερη αποχώρησή του νωρίτερα αυτό τον μήνα. Παρά τον χωρισμό, είναι σαφές ότι η Ζιζέλ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την καριέρα της και να διατηρήσει τη θέση της ως ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο της μόδας.

Πολλοί θαυμαστές της επαίνεσαν την εκπληκτική «μεταμόρφωσή» της και τη συνεχή αφοσίωσή της στην τέχνη της. Οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη κίνησή της, καθώς συνεχίζει να γοητεύει τον κόσμο της μόδας με το ταλέντο και την ομορφιά της.

Πηγή: skai.gr