Ζιζέλ: Αγόρασε βίλα 11,5 εκατ. δολαρίων και κάνει ανακαίνιση – Δείτε το video για να πάρετε ιδέες

Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στην έπαυλη του πρώην συζύγου της, Τομ Μπρέιντι 

Η Ζιζέλ εντοπίστηκε στο Μαϊάμι εν μέσω οικοδομικών εργασιών, αφού αποφάσισε να ανακαινίσει το ακίνητό της στη Φλόριντα.

Το διάσημο μοντέλο χώρισε από τον Τομ Μπρέιντι τον Οκτώβριο, μετά την απόφασή του να επιστρέψει στη δράση λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρησή του.

Όπως αναφέρει το «Page Six», το ακίνητο αξίας 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που αγόρασε η Ζιζέλ βρίσκεται πολύ κοντά στην έπαυλη του πρώην συζύγου της, στο Surfside.

Το σπίτι διαθέτει μια τεράστια πισίνα και πέντε υπνοδωμάτια. Εν τω μεταξύ, πηγή που βρίσκεται στο περιβάλλον του διάσημου μοντέλου δήλωσε στο «HollywoodLife» ότι η οικογένεια και ο διαλογισμός βοήθησαν τη Ζιζέλ να προχωρήσει μπροστά μετά τον χωρισμό της από τον Μπρέιντι.

«Η Ζιζέλ ξοδεύει πολύ χρόνο για να συνδέεται με την οικογένεια, να γυμνάζεται, να διαλογίζεται και να περνάει χρόνο με τα παιδιά της», είπε η πηγή.

«Η Gisele είναι απίστευτα δεμένη με τις αδελφές της, ιδιαίτερα με τη δίδυμη αδελφή της Pati, στην οποία μπόρεσε να ανοιχτεί για όλα αυτά. Αισθάνεται έναν ιδιαίτερο δεσμό με την Pati και επικοινωνούν πολλές φορές την ημέρα. Όχι μόνο επειδή είναι εκπρόσωπος και μάνατζέρ της, αλλά και ως αδελφή της, οπότε γνωρίζουν πάντα τι συμβαίνει η μία στη ζωή της άλλης».

Η Ζιζέλ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπρέιντι στην κομητεία Glades της Φλόριντα, στις 28 Οκτωβρίου, μετά από 13 χρόνια γάμου και 15 χρόνια μαζί. Εκείνος δεν αμφισβήτησε την αίτηση και η λύση του γάμου τους οριστικοποιήθηκε την ίδια μέρα.

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret έγραψε στο Instagram Story της: «Η προτεραιότητά μου ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι τα παιδιά μας, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά.

Έχουμε απομακρυνθεί και ενώ είναι, φυσικά, δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι μόνο το καλύτερο για τον Τομ πάντα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Πηγή: skai.gr