Αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη χρονιά για την Bella Hadid - Τα έχει «σαρώσει» όλα στο πέρασμά της...

Στα βραβεία μόδας, η Μπέλα Χαντίντ ήταν η νικήτρια στην κατηγορία Μοντέλο της Χρονιάς

Το 2022 είναι πραγματικά μια χρονιά ορόσημο για την Μπέλα Χαντίντ. Η 26χρονη δεν έχει σταματήσει τις εμφανίσεις της στις πασαρέλες, αλλά ούτε και να φιγουράρει στα εξώφυλλα των περιοδικών. 

Και λίγες ημέρες πριν ήρθε για την ίδια ο απόλυτος θρίαμβος. Στα βραβεία μόδας, η Bella Hadid ήταν η νικήτρια στην κατηγορία Μοντέλο της Χρονιάς, αφού ήταν υποψήφια μαζί με τις Adut Akech, Lila Moss, Paloma Elsesser και Quannah Chasinghorse. 

Καθώς το μοντέλο ετοιμάζεται να απολαύσει ακόμα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα, ας δούμε μερικά από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της μεγάλης χρονιάς της Μπέλα. 

Ιανουάριος 

Η Bella ξεκίνησε το 2022 με την καμπάνια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του Versace, για την οποία φωτογραφήθηκε μαζί με την αδελφή της ως supermodel, Gigi Hadid.

Η Bella Hadid

Φεβρουάριος
Το μοντέλο περπάτησε σε 10 επιδείξεις μόνο τον Φεβρουάριο, καθώς ξεκίνησε ο μήνας της μόδας, συμπεριλαμβανομένης της συγκλονιστικής επίδειξης της Off-White, που ξεκίνησε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

Η Μπέλα Χαντίντ

Μάρτιος
Καθώς ο μήνας της μόδας συνεχίστηκε, η Bella περπάτησε για τους Burberry, Givenchy, Ludovic de Saint Sernin, Ralph Lauren, Coperni, Isabel Marant, Sacai και Andreas Kronthaler για τη Vivienne Westwood. 

Απρίλιος
Η αμερικανική «Vogue» αποκάλυψε την Μπέλα ως το εξώφυλλο του Απριλίου 2022. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Μάιος
Η Μπέλα ντύθηκε με κοσμήματα για την καμπάνια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 της Swarovski. 

Η Μπέλα Χαντίντ

Ιούνιος
Ο δημιουργικός διευθυντής του Mugler, Casey Cadwallader, κάλεσε την Μπέλα, την Chloë Sevigny, την Dominique Jackson, την Megan Thee Stallion και την Amber Valletta για να συμμετάσχουν σε βίντεο του οίκου. 

Η Μπέλα Χαντίντ

Ιούλιος
Η Bella Hadid έκανε το μοντέλο για δύο μεγάλες καμπάνιες τον Ιούλιο: Τη διαφήμιση του Fendi για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022, που φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean, και την καμπάνια του Marc Jacobs, που φωτογραφήθηκε από τον Mario Sorrenti. 

Η Μπέλα Χαντίντ

Οκτώβριος
Για να μην ξεχνάμε τη viral στιγμή του μοντέλου στο Coperni. 

Πηγή: skai.gr