Η 89χρονη Τζόαν Κόλινς φορά το λεοπάρ μαγιό της και κολυμπά στην πισίνα με τον σύζυγό της

Ο Πέρσι Γκίμπσον, ο οποίος είναι 31 χρόνια νεότερος από την Κόλινς, είναι ο πέμπτος σύζυγός της 

H Τζόαν Κόλινς δεν καταλαβαίνει από ηλικίες… Η 89χρονη ηθοποιός πέρασε τις γιορτές στο Μπέβερλι Χιλς, όπου εκμεταλλεύτηκε τον ζεστό καιρό για να κάνει μια βουτιά στην πισίνα.

Φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό με λεοπάρ σχέδιο, που αναδείκνυε την απίστευτη σιλουέτα της, καθώς πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της, τον 57χρονο Πέρσι Γκίμπσον. 

Η Τζόαν Κόλινς και ο Πέρσι Γκίμπσον είναι παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια, αφού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2002, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης.

Ο παραγωγός του Χόλιγουντ, ο οποίος είναι 31 χρόνια νεότερος από την Κόλινς, είναι ο πέμπτος σύζυγός της, μετά τους γάμους με τους Maxwell Reed, Anthony Newley, Ron Kass και Peter Holm.

Τον Αύγουστο, η διάσημη ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι αισθάνεται ότι είναι μόλις 40 ετών. Η πρωταγωνίστρια του American Horror Story αποκάλυψε το μυστικό της ομορφιάς της, υποστηρίζοντας ότι η ηλικία δεν έχει σημασία, αλλά το πώς αισθάνεται και συμπεριφέρεται. 

«Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ηλικία, αλλά το πώς δείχνεις, αισθάνεσαι και συμπεριφέρεσαι».

Η 89χρονη Τζόαν Κόλινς

Η Τζόαν Κόλινς γιόρτασε την 20ή επέτειο γάμου της με τον Πέρσι στο ξενοδοχείο Claridge's στο Mayfair του Λονδίνου νωρίτερα φέτος. «Φροντίζει τα πάντα. Φροντίζει τα παιδιά μου και όλα τα οικονομικά μας. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Είναι ένας σπουδαίος γάμος, μια σπουδαία σχέση», ανέφερε η ίδια. 
 

Πηγή: skai.gr