Εντυπωσιάζει η Τζόαν Κόλινς στα 89 της – Δείτε την να χορεύει μέσα σε πισίνα στο Σαιν Τροπέ

Η 89χρονη ηθοποιός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας τον περασμένο μήνα και εισήχθη στο νοσοκομείο Princess Grace στο Μονακό για θεραπεία

Η Τζόαν Κόλινς, η 89χρονη ηθοποιός της «Δυναστείας», φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι, καπέλο και γυαλιά ηλίου, δείχνει να περνάει υπέροχα, καθώς χοροπηδάει μέσα σε πισίνα στο Σαιν Τροπέ. 

Η Κόλινς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας τον περασμένο μήνα και εισήχθη στο νοσοκομείο Princess Grace στο Μονακό για θεραπεία. Ωστόσο, επέστρεψε στο σπίτι της στο Σαιν Τροπέ και, όπως δείχνει η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, περνάει υπέροχα! 

Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε ότι είναι καλά μετά την περιπέτεια της υγείας της, προσθέτοντας: «Ο πόνος στο πόδι της ήταν αφόρητος, αλλά ευτυχώς τον αντιμετώπισε και τώρα είναι καλά». 

Παρά τον πόνο και την περίοδο ανάρρωσης, ο εκπρόσωπος της σταρ επέμεινε ότι «αυτό δεν θα εμποδίσει καθόλου τα σχέδιά της και τη μόδα της» και ότι είναι μια χαρά για εκείνη να φοράει τακούνια. Πράγματι, ένας φίλος της δήλωσε στο Page Six τον περασμένο μήνα: «Είναι 89 ετών και εξακολουθεί να κυκλοφορεί με εξάποντα τακούνια». 

Αν και η κατάσταση ήταν επώδυνη, η Τζόαν Κόλινς λέει ότι ήταν ευγνώμων για τη φροντίδα του προσωπικού του νοσοκομείου. Έγραψε: «Δεν είναι διασκεδαστικό! Αλλά ήταν υπέροχοι!». 

Πηγή: skai.gr